ahoj, chtěl sem se zeptat , zlobí mi palivoměr, ukazuje nesmysly nebo někdy dokonce vůbec, kde bude problém? v nádrži nebo v palubce?
předem dík za informace...
no na tankuju, třeba 60 litrů a ručička se vubec nezvedne, nebo třeba jen do pulky, a třeba ráno to zase ukazuje asi dobře, ale ujedu 20km a je to zase na rezervě, je to trochu problém protože mám ještě i rozsypanej displej takž ani nevim koli ujedu km
oddělej sedák zadní sedačky uvidíš dva kulaté plechové kryty přišroubované 3 šroubky pod nimi jsou plováky v nadrži. jako první zkontroluj konektory z venku když budou v pořádku musíš je vytahnout ven
no to sem si myslel, já mel ještě před e34kou žraloka a tam to občas zlobilo taky ale tam jezdil plovák po takovejch drátech, to stačilo očistit a byl pokoj, u 34 sem to řešit nemusel až ted u tohohlejá sem s tím v belgii a když sem jel sem tak i když sem dotankoval že to teklo ven , stejně to neukázalo víc než něco přes pulku...
to máš za to že jsi si koupil takovej krám jako je e39 měl si zůstat u e34,ta má jen jeden plovák,až se ti u e39 ty plováky rozkočí tak ti už nikdo nepomůže jak to má bejt složený,neb nikdo pořádně neví jak to přesně funguje
ale jinak nic ve zlém,jen abys věděl co tě čeká
no já byl nakonec nejspokojenější se žralokem ale to je ted´už jedno
no jinak dneska sem to rozdělal, vyčistil ty zasuvky a zdá se že je to OK tak uvidím, tajedna byla trochu zelená ale nic tragickýho tak snad to bude dobrý, jinak děkuju za radu, sice bych na to šel asi taky tak ale je lepší se nejdřív zeptat jestli s tím už někdo nemá zkušenosti tak ještě jednou dík a zatím čusss
jo tzakže je to normální , no jak řikáš když se dá jen na začátek tak to docela jde, naáčet sem to taky zkoušel ale to moc nepomohlo...no tak to je asi vše, zatím tak dík a dobrou
beny-maser píše:to máš za to že jsi si koupil takovej krám jako je e39 měl si zůstat u e34,ta má jen jeden plovák,až se ti u e39 ty plováky rozkočí tak ti už nikdo nepomůže jak to má bejt složený,neb nikdo pořádně neví jak to přesně funguje
ale jinak nic ve zlém,jen abys věděl co tě čeká
Už vím jak fungujou Na E34 ti zas oreznou oba odporový dráty a plovák po nich přestane jezdit. Si nevybereš co je lepší.