ahoj vospolok ... mam mensi problem zo svojou 2.4td, aby som uviedol veci na pravu mieru : vstreky su komplet po repase a nastaveni + nove trysky vo vsetkych ... (dal som ich este skontrolovat aj u ineho nez toho co ich robil a hodnoty maju dobre) turbo je ok, fuka od nizkych otacok bezproblemov, ale ... spotrebu mam kurva velku (260km na cca 35l nafty) a vobec auto nema tah ... rozvod kontrolovany viackrat vsetko ok, po odpojeni hocakeho cidla sa volnobeh zmeni takze teoreticky vsetko funguje ... (s predstrekom sme sa tiez hrali ale len minimalna zmena ... a co je najpodstatnejsie auto sa nevie spojit ani s original bmw diagnostikou .... niekto nieaky napad alebo podobna skusenost ???
tyhle starý kousky jdou nejlíp s diagnostikou GT1 co jsem tak pročetl, ale tak nebo s INPOU to musí bejt člověk co to opravdu umí.... Co tlaky ve válcích, jsou měřený?
Také jsem měl několik vozů s 2,4td a podle toho co píšeš tak bych to viděl buď na vstřikovací čerpadlo, nebo na jednu z řídicích jednotek. Osobně bych začal jednotkami, doporučuji měnit obě dvě.
no ... vymenil som obe riadiace, auto ide lepsie .. omnoho lepsie ... dokazem sa vysplhat hore kopcom vpohode a aj zrychluje ... no stale nechce ist v nizkych otackach ... vobec ...proste .. zaradena 2ka .. cca 30km/h na budiku .. zosliapnem plny plyn a auto takmer bez reakcie ... az ked sa trosku jemne rozkotula potom sa poriadne rozbehne ... otackomer mi bohuzial neide takze netusim ake su v danej chvili otacky ... kazdopadne skusil som len zo srandy napojit budik tlaku turba a maximum co mi ukazal bolo 0,7 bar ... kolko ma to auto tlacit v serii ? nie nahodou trosku viac ???