Nazdar,jak asi na většině 34ek mám špatný lišty na dveřích (sedan)
Hodně lidí říká/píše že se nedají sehnat hezký,že musím do bmw,jenže zas dávat 1000 za jednu lištu mi příjde šílený,nemáte nějaký nápad či neznáte někoho kdo má naprodej nějaký?
...je to ranec , to souhlasím , ale málo kde jsou v pořádku , pokud to budeš chtít mít v cajku , nezbyde ti nic jiného , stejně jako mě , koupit origo , možná ale budeš mít štígro a někde nějakou v dobrým stavu seženeš.
origo jsou za ranec, na celé auto kolem 10tky. Viděl jsem i inz tuším na aukru kde to borec prodával kolem 5ky. Pokud ti nevadí neorigo, nechají se sehnat s podobným profilem v metráži samolepící.
Woodburn píše:Nazdar,jak asi na většině 34ek mám špatný lišty na dveřích (sedan)
Hodně lidí říká/píše že se nedají sehnat hezký,že musím do bmw,jenže zas dávat 1000 za jednu lištu mi příjde šílený,nemáte nějaký nápad či neznáte někoho kdo má naprodej nějaký?
Záleží na tom jaké lišty myslíš, jestli ty spodní nebo středové. Ty spodní zase takový ranec nestojí, sám jsem je minulý rok u BMW kupoval a jedna vyšla asi na 600,-Kč. Ty středové jsou dražší a doporučuji koupit i nové plastové příchytky. Jinak ty středové mám možná nějaké doma.