Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Upgrade CCC na multimediální centrum

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Ler0

#1 Příspěvek od Ler0 »

Ahoj, našel jsem na internetu tento upgrade CCC na dotykový monitor a možnost přehrávání DVD/VCD/CD/MP 3/MPEG4/DIVX/CD-R/WMA/JPEG ASF/AVI/WMV/DIVX, MP3/PCM/WMA
Navíc to má i GPS a Bluetooth V2.0, pokud někdo nemá

Zná někdo tento upgrade a instaloval si ho do auta

http://www.eshop-rychle.cz/www-specialniautoradia-cz/eshop/3-1-2DIN-DVD-Autoradia-specialni/22-2-BMW/5/597-Specialni-autoradio-s-DVD-a-GPS-BMW-5/description#anch1
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pazdi »

zkus se spíš podívat po zahraničních forech, jestli tam někdo nebude mít zkušenost...zatím jsem nečetl, že by to tady někdo dával do auta...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od JaraX »

to bych si do auta nedal ani za zlaty prase, dovedeš si představit něco v autě ovladat dotykem?
hurvajs77

#4 Příspěvek od hurvajs77 »

tohle bych tam fake nedával. Bude vypadat komicky. Nehledě na to, že dotykové ovládání je v autě opravdu o hovně... Spíše bych zauvažoval o nějakém orig. řešení nebo koupi např. Dension či jiných zařázení, které se implementují do ovládání iDrive.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Pazdi »

navíc e60 má ten kastlík docela vzadu, takže třeba přítelkyně by se tam snad ani nenatáhla, aby tam na něco sáhla, musela by se zvedat ze sedačky:)
hurvajs77

#6 Příspěvek od hurvajs77 »

podobná kravina - touch v E65 - https://www.youtube.com/watch?v=xRZBBB39PMw
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od JaraX »

to je kokot, jak se tam hrabe tou rukou :D :D už ho vidím za jizdy ve dvou kilech jak tam něco děla, a navíc ta navi vypada huř jak NAV01 :D
hurvajs77

#8 Příspěvek od hurvajs77 »

myslím, že by na našich silnicích úplně stačilo i 30 km/h... :-D
Obrázek
E65 730d
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
matiz
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od matiz »

Jedinny rozumny upgrade je CIC, hotovo, tecka.
chip

#10 Příspěvek od chip »

A CIC umí vše co je uvedeno v prvním postu? To asi ne, ne?
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od matiz »

samozrejme ze to neprehraje jpg a z videa jen dvd, ale je to pouzitelne, ovladatelne a hezke. BT pokud jej auto ma tak samozrejme ano. GPS samozrejme ano. Jako proti gustu... komu se to libi, stejne si to poridi.
VRsix
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od VRsix »

Nejvetsi problem je, ze je to cinska sracka :)
chip

#13 Příspěvek od chip »

matiz píše:samozrejme ze to neprehraje jpg a z videa jen dvd, ale je to pouzitelne, ovladatelne a hezke. BT pokud jej auto ma tak samozrejme ano. GPS samozrejme ano. Jako proti gustu... komu se to libi, stejne si to poridi.
Tak ale to samé umí i CCC, tak jakej má pak smysl ten přechod na CIC? Vysolit 35+ hadrů, aby to umělo to samý akorát s jinou grafikou a trochu rychlejc?
matiz
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od matiz »

V podstate ano, ale o tom je slozite diskutovat, myslim si ze je to podobne jako treba s mobilama. Vyjde novy model, je rychlejsi, krasnejsi s nekolika malo vychytavkama a jsou lidi kteri bez toho nemuzou byt, lidi co si poridi nejaky fake a lidi kterym je to uplne jedno. Ja sam za sebe, nic noveho prevratneho to neprinese, i kdyz par malickosti jiste ano. Mnohokrat jsem uz o tom psal. Jako nejvetsi plus spatruju v tom ze cic ma mnohem krasnejsi a elegantnejsi graficke zpracovani, je to velmi povedene, respektive ccc je oproti cic jako za krale klacka. Tlacitka pro primou volbu, kravina, ale potesi. HDD pro ukladani oblibene muziky, zadne cd uz nejsou v podstate potreba, staci jedno vlozeni a ulozit na disk. Nesrovnatelne krasnejsi grafika map, ve vetsich mestech ve 3D s vyskove zobrazenyma budovama. Lepsi zvukovy vystup, oproti malym je to pomerne dramaticke zlepseni. USB pro import a export hudebnich souboru z hdd a zpet. Krasne provedeni servisu se zvyraznenim konkretni polozky jako brzdy, olej atd. Podle mne velmi elegantni kontroler pro ovladani s primou volbou zakladnich rezimu. Samozrejmosti je ovladani na volantu, nekteri maji i lasove ovladani, osobne nepouzivam. Centralni displej s vyssim rozlisenim, pekne se na to diva. Ja proste cic mam rad, potesi mne pokazde kdyz zasunu klic do tlamy. S comboxem a iphone to jde jeste dal, ale jelikoz nemam iphone, tak mne to nelaka, jinymi slovy nestoji mne to za to abych si to dal... Samozrejme vse ma i svoji odvracenou stranu mince, jako velmi velky nedostatek beru to, ze import hudebnich souboru je mozne pouze ve ztratovych formatech, neprehraje tedy flac, bezztratove wma nebo wav. Toto ale vetsinu lidi absolutne netrapi, protoze pokud v aute nejsou nejvyssi stupne audia, neni to omezeni zretelne, nebo je jen pro velmi maly okruh lidi. Bohuzel ja mam muziku rad a velmi bych ocenil kdyby byla moznost importu na hdd v bezztratovem formatu, tak jako to umi integrovane usb rozhrani v loketce. Cili ackoliv mam dost muziky na disku, tak dost ji mam i na usb a dost prehravam i odtamtud. Neni to velke omezeni , ale mohlo by to byt lepsi, mohli to nechat na uzivatelich jak kvalitni to budou chtit. Dalsi omezeni nejspise kvuli licencnim poplatkum je nemoznost prehrani jinych formatu video souboru ackoliv HW by to umoznoval. No a nakonec nemoznost ulozit video na HDD.

Urcite jsem na mnohe zapomnel, ale ty nejdulezitejsi veci ( alespon pro mne nejdulezitejsi ) jsem snad napsal.
Ler0

#15 Příspěvek od Ler0 »

Poslal jsem prodejci email, ať mě dá více informací (ovládání apod.) a pokud to bude možné, tak pošle fotografie a způsob instalace. Jestli odpoví, získané informace sem dám.
hurvajs77

#16 Příspěvek od hurvajs77 »

souhlasím s Matizem, jako jestli je někdo ochoten investovat do něčeho jiného než tam má teď, tak rozhodně připlatit a nechat dát rovnou CIC. Kdyby šel do mého auta, okamžitě ho tam dám.

To že je to čínký neznamená, že je to shit. Ve své podstatě je vše dnes čínské. Ale to řešení, co tu tazatel dával mi přijde opravdu děsný.
Obrázek
E65 730d
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Ler0

#17 Příspěvek od Ler0 »

Já bych taky preferoval CIC než něco takového, ale už je to delší dobu, co jsem na internetu a to do konce u českého prodejce našel zařízení nebo modul, co se připojil k CCC a byl ovladatelný přes i-drive a vše se stalo součástí funkcí CCC. Zařízení umožnovalo DVBT, nahrávaní z DVBT, přehrávání video, audio a foto skoro všech formátů. Mělo možnost připojit zařízení přes USB, Aux a video in. Zvládalo disky do velikosti 1TB. Další z možností bylo možnost připojit kamery.

Bohužel stránky prodejce už nejsou funkční a zařízení se mě nedaří dohledat u nikoho jiného. Cena tam byla 12000,- s DPH s kompletní kabeláží.

Jako rozšíření funkcí stávající CCC se mě to jevilo jako možná varianta.

Moje CCC má skoro vše až na bluetooth, tak jsem chtěl rozšířit multimediální část.

P.S. Teď se mě podařilo najít tohle, které je tomu dost podobné:
http://vividauto.cz/prave-pro-vas-zaraz ... --usb.html

Ukázka montáže (do BMW řady 3) : http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=760887
matiz
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od matiz »

Neni zadny problem vyrobit odpovidajici multimedialni centrum, jsou jich na trhu tuny. Pruser je samozrejme to ovladani. Aby vubec bylo ovladani zpristupnene, musi byt nakodovano ve vybave vozidla. No a hadejte co se stane kdyz se tam ta vybava prida, a ona tam fyzicky nebude. Bude to generovat jeden nesmysl v chybovych kodech za druhym. origo nastroje automobilky bukou kricet jak postrelena svine, protoze si auto pomerne solidne osahaji. Ne, dekuji nechci...

BT v zadnem pripade neni zalezitost CCC, to slouzi pouze k zobrazovani. Telefon nebo telematika je vzdy samostatna jednotka. Dat si velkou CCC a nedat si telefon pri koupi auta povazuju za jak to rict, no velmi nestastne reseni...
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#19 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

matiz píše:... Dat si velkou CCC a nedat si telefon pri koupi auta povazuju za jak to rict, no velmi nestastne reseni...

Spousta aut z Německa má SA633, což je taky celkem k ničemu
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
matiz
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od matiz »

ABSOLUTNE NESOUHLASIM. Bohuzel to bude stat par penez a predelam bezproblemovovou BT, takze akceptuje veskere telefony, seznamy atd.. Toto predelani je pomerne nenarocne, jinymi slovy oproti tahani uplne vseho do holoty to je nadhera.
Odpovědět