Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dodělání hudby E60
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty mas malou navi ?? Nebo bez navi ? V tom pripade bych se tim asi nezabyval, nejspis nektere zklamu a nastvu, ale, mala navi nebo bez navi, at v trojce nebo petce hraje hodne zle a neni jine cesty nez vymena jednotky pokud chcete lepsi zvuk. Vse ostatni jsou zbytecne vynalozene investice. Pokud to tedy neni zabava a relax ze si to nekdo udela sam, tak osobne bych ja toto nikomu neudelal, protoze vim, ze by vyse investice neodpovidala ocekavanemu zazitku. Ale zase na druhou stranu, ja jsem clovek muzikou celkem postizeny, takze mozna ze mene narocnym uzivatelum to bude dostacovat. Ovsem garantuju vam, ze ne na dlouho.
je mi jasné , že to nebude extra , ale pokud to dodá zvuku aspoň basy , budu spokojený , mám malou navi , zesák a sub mám nový , kupovaný před 2lety , takže zainvestovat 1500kč do toho HI-Low převodníku prostě zkusím, není to 10tisíc , když to bude na hovno , tak budu zklamaný - nicméně za těch pár peněz to stojí a stejně když člověk nemá co dělat tak si aspoň pohraju jedno odpoledne , určitě se pak vyjádřím .
On je rozdíl pokud chci mít v autě dokonalý zvuk co se týče prostoru nebo aby to umělo zahrát víceméně většinu frekvencí co člověk slyšímatiz píše:Ty mas malou navi ?? Nebo bez navi ? V tom pripade bych se tim asi nezabyval, nejspis nektere zklamu a ........

Taky by mi v podstatě stačilo do svojí e39 přidat subwoofer a měl bych vystaráno ále volil jsem cestu DSP jelikož se naskytla bezkonkurenční nabídka a dodnes toho nelituju. A to je systém 16let starý

Hi-Lo převodník pro běžné používání tě přijde na tři stovky, nota bene pro subwoofer.. a dovolím si říct, že rozdíl opravdu nepoznáš, pokud se nebavíme o celé soustavě špičkových komponentů.E30STORM píše:je mi jasné , že to nebude extra , ale pokud to dodá zvuku aspoň basy , budu spokojený , mám malou navi , zesák a sub mám nový , kupovaný před 2lety , takže zainvestovat 1500kč do toho HI-Low převodníku prostě zkusím, není to 10tisíc , když to bude na hovno , tak budu zklamaný - nicméně za těch pár peněz to stojí a stejně když člověk nemá co dělat tak si aspoň pohraju jedno odpoledne , určitě se pak vyjádřím .
Ahoj , vysvetli mi jednu vec jak si to myslel s tim , ze to nepoznam ?
Ja si tedy laicky myslim ze pokud jsme se tady vsichni dobre pochopili , ja chci do toho HI-LOW zapojit zesilovac a z nej sub..
Tim padem neni mozne preci , aby v aute nesly poznat basy.
Mam kvalitni jak zesak tak sub , a po pravde cela ta reprosoustava je v te E60 na bode mrazu uz oproti Fabii z roku 2000 ktera hraje podstatne lepe.Ale k veci , pises ze by pomohly kvalitni komponenty , nemam problem dat do auta lepsi repraky , nekam pridat vysky atd , ale - ,, ma to vyznam,, kdyz to radio samo o sobe nema zadny vykon..
To je ma otazka - proto to resim takto a bude mi uplne stacit kdyz mi to bude v kufru dunet a nebudu se muset stydet proje kolem lidi kteri stoji u cesty a ja jedu s ,, radoby,, muzikou naplno kde jdou slyset jen vysky a basy tim zpusobem ala Felicia vis.
Nic proti vasim nazorum ze nejlepsi je origo-vim to taky , ale pokud jde neco mnohem levneji a je to vyzkousene z hodne stran tak proc to neudelat.
80% lidi kdo ma E60 a nahovno mu to hraje se do niceho takoveho nikdy nepusti protoze je shnily , nebo je nazoru ze se to nehodi.
Jnehodi.Ja vim ze je to auto jako kazde jine a proste to chci zkusit .
Ahoj
Ja si tedy laicky myslim ze pokud jsme se tady vsichni dobre pochopili , ja chci do toho HI-LOW zapojit zesilovac a z nej sub..
Tim padem neni mozne preci , aby v aute nesly poznat basy.
Mam kvalitni jak zesak tak sub , a po pravde cela ta reprosoustava je v te E60 na bode mrazu uz oproti Fabii z roku 2000 ktera hraje podstatne lepe.Ale k veci , pises ze by pomohly kvalitni komponenty , nemam problem dat do auta lepsi repraky , nekam pridat vysky atd , ale - ,, ma to vyznam,, kdyz to radio samo o sobe nema zadny vykon..
To je ma otazka - proto to resim takto a bude mi uplne stacit kdyz mi to bude v kufru dunet a nebudu se muset stydet proje kolem lidi kteri stoji u cesty a ja jedu s ,, radoby,, muzikou naplno kde jdou slyset jen vysky a basy tim zpusobem ala Felicia vis.
Nic proti vasim nazorum ze nejlepsi je origo-vim to taky , ale pokud jde neco mnohem levneji a je to vyzkousene z hodne stran tak proc to neudelat.
80% lidi kdo ma E60 a nahovno mu to hraje se do niceho takoveho nikdy nepusti protoze je shnily , nebo je nazoru ze se to nehodi.
Jnehodi.Ja vim ze je to auto jako kazde jine a proste to chci zkusit .
Ahoj

-
- Kontaktovat uživatele:
co možná nepadlo:)
když uděláš jen to, co chceš, tak toho UVNITŘ poznáš pramálo...trošku dunění, ale to nebude mít se zážitkem z hudby, případně správnými basy nic společného...
nicméně, pokud ti jde o to udělat VENKU "ramena" tím, jak ti to duní a brumbá...tak na to ti to stačit bude..případně čím větší sub, tím lépe
stejně, když projedeš kolem 2 dvacetiletých nanynek, tak nebudou vědět, jak to přesně má znít, jen se otočí za tou "randál károu" o což asi jde...
zásadní rozdíl mezi tebou a např. matizem nebo luciferem je v tom, že kluci si tahali novou hudbu v autě z důvodu, že chtějí poslouchat oni a mít z toho zážitek a ty to bereš tak, ať lidi na ulici vyvalí oči...
když uděláš jen to, co chceš, tak toho UVNITŘ poznáš pramálo...trošku dunění, ale to nebude mít se zážitkem z hudby, případně správnými basy nic společného...
nicméně, pokud ti jde o to udělat VENKU "ramena" tím, jak ti to duní a brumbá...tak na to ti to stačit bude..případně čím větší sub, tím lépe

zásadní rozdíl mezi tebou a např. matizem nebo luciferem je v tom, že kluci si tahali novou hudbu v autě z důvodu, že chtějí poslouchat oni a mít z toho zážitek a ty to bereš tak, ať lidi na ulici vyvalí oči...
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejvetsi zmena bude vyhodit toho srace co tam mas a dat tam face ccc - penize a ne uplne malo.
Druha vec doplnit zesilovac, vymenit basaky za lepsi ale nechat na puvodnich pozicich, vhodne nakodovat a je tady dalsi zlepseni se kterym uz se da naprosto regulerne zit a nejak extremne to nesere v pomeru ceny a uzitnych vlastnosti.
Cokoliv jineho, a zvlaste to co chces delat postrada smysl, bude to uplne stejna tragedie jen na jiny zpusob, hrat to nebude nikdy ani kdyby ses po... a ani kdybych se posral ja, protoze to je proste tak udelane aby byl videt, teda pardon, slyset ten rozdim mezi tim nejlevnejsim zakladem a drahsi priplatkovou vybavou.
PS: Bylo by mi lito i tech tri stovek za ten adapter a radsi bych je prozral, protoze z toho bude vetsi zazitek. Namontovat zesak ze subem za odpoledne je nemozne, teda nemozne alespon v mych standartech kdy ma byt vse ukryte, krasne a dokonale -)
Jo a u toho subu bacha na faze -)) Aby to pak nebylo jeste vetsi zklamani. Muj nazor je ze to je proste zbytecne a ja bych to nedelal. Respektive nedelal bych to tak jak to chces delat ty.
Druha vec doplnit zesilovac, vymenit basaky za lepsi ale nechat na puvodnich pozicich, vhodne nakodovat a je tady dalsi zlepseni se kterym uz se da naprosto regulerne zit a nejak extremne to nesere v pomeru ceny a uzitnych vlastnosti.
Cokoliv jineho, a zvlaste to co chces delat postrada smysl, bude to uplne stejna tragedie jen na jiny zpusob, hrat to nebude nikdy ani kdyby ses po... a ani kdybych se posral ja, protoze to je proste tak udelane aby byl videt, teda pardon, slyset ten rozdim mezi tim nejlevnejsim zakladem a drahsi priplatkovou vybavou.
PS: Bylo by mi lito i tech tri stovek za ten adapter a radsi bych je prozral, protoze z toho bude vetsi zazitek. Namontovat zesak ze subem za odpoledne je nemozne, teda nemozne alespon v mych standartech kdy ma byt vse ukryte, krasne a dokonale -)
Jo a u toho subu bacha na faze -)) Aby to pak nebylo jeste vetsi zklamani. Muj nazor je ze to je proste zbytecne a ja bych to nedelal. Respektive nedelal bych to tak jak to chces delat ty.
http://www.ahifi.cz/clanky/detail/monta ... yp-e60.htm tohle by ti mohlo třeba vyhovat.