Ahoj, odlétám z letiště Karlovy Vary kde budu nechávat svého mazla e61 na nehlídaném parkovišti u letiště. Mám nechat jen standardní alarm, nebo poraďte co odpojit, aby s autem nešlo odjet. Klidně do SZ ať někomu nedáváme návod jak to zase připojit. Samozřejmě nechci rozmontovat půlku auta.
Díky
Pri vsi ucte, myslim si ze e61 uz neni v hledacku zlodejskych skupin. Asi bych klidne odletel. Kdyby sis chtel vzit s sebou nejakou jednotku tak zadna neni pristupna behem velmi kratkeho casu, podle mne srani navic.
matiz píše:Pri vsi ucte, myslim si ze e61 uz neni v hledacku zlodejskych skupin. Asi bych klidne odletel. Kdyby sis chtel vzit s sebou nejakou jednotku tak zadna neni pristupna behem velmi kratkeho casu, podle mne srani navic.
to se asi pleteš nezapomeň že tyhle auta mají dost much a tudíž je i poptávka po dílech
matiz píše:Pri vsi ucte, myslim si ze e61 uz neni v hledacku zlodejskych skupin. Asi bych klidne odletel. Kdyby sis chtel vzit s sebou nejakou jednotku tak zadna neni pristupna behem velmi kratkeho casu, podle mne srani navic.
Dnes se krade tak že celé auto naloží a pak ho v klidu někde rozprodají na díly a myslím si že na dílech s E61 se dá vydělat docela dost:-)
Kde že to budeš parkovat?:-D
Raději se nechej odvézt určitě někoho najdeš.
Eks píše:Ahoj, odlétám z letiště Karlovy Vary kde budu nechávat svého mazla e61 na nehlídaném parkovišti u letiště. Mám nechat jen standardní alarm, nebo poraďte co odpojit, aby s autem nešlo odjet. Klidně do SZ ať někomu nedáváme návod jak to zase připojit. Samozřejmě nechci rozmontovat půlku auta.
Díky
to:hansm5
proto jsem nepsal kdy a na jak dlouho a rady jsem chtěl do SZ.
Takže jsem nakonec obtelefonoval parkoviště pod uzavřením s 24h službou, ale ne hlídaná, takže tam auto nechám. Cena 850-1200Kč a na letiště cca 10km taxikem. Myslím, že pro klid duše jsem udělal dost.
Díky
Dobry je nekam schovat gps modul..proti organizovany kradezi na objednavku to srtacit nebude (ostatne jako skoro vse) ale amatery to muze dobre posrat.