hurvajs77 píše:nemlátit prosím...

Já to pochopil jinak, no. A pokud bych nevěděl, že se časem zničí tak bch to z toho co jsi napsal nepochopil. Na druhou stranu, otázka je, za jak dlouho se zničí.
Takže tu elektroniku děláš pro Toma ty? Já uvažuji že dám quad xenon, ale musím mít stejnou fčnost jako teď, tj. světla trvale přepnuty na AUTO a ideálně přes den svítit jen kroužky na 100%, v noci kroužky 50% a xenony. Jen nevím jestli to je reálné - Snejk mi říkal, že licht modul nejde nakódovat tak aby ve dne svítily jen kroužky.
V pohodě

to s výměnou žárovky je varianta pro šetřílky a domácí kutily - stejně by to sem někdo brzo dopsal ve smyslu "to je blbost, dá se vyměnit jen žárovka za 5 kč, mám to tak na 10 svých autech a známí to taky dělají a vždycky fpohodě a svítí jak nové..."
Ano, s Tomem+Davidem sdílím společnou dílnu, takže se navzájem propagujeme. Elektronika DRL kroužků je ale jen jedna z mnoha věcí, které dělávám - záběr mám širší.
Fungovat to bude i u tebe - moje zapojení umožňuje DRL kroužkům korektně běhat i se spínačem světel v poloze auto. Dokud samo auto (nebo řidič) nerozsvítí světla, jedou kruhy v denním režimu naplno a pak při světlech pohasnou. Ty krabičky, co vyrábím, mají Lichtmodul na háku a proto jdou zamontovat i do aut jako je E36
Bylo by dobré se někdy setkat a poklábosit nad tím a zřejmě i nad napájením quadů (4x50W v potkávačkách Lichtmodul neutáhne). Davidovi jsem taky vymyslel zapojení quadů na míru. Mimochodem Snejk mi říkal, jak sis upravoval interiérové lampy a... chci to vidět na vlastní oči