Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
AC Schnitzer
touskys píše:Zdravím, mám e39 528i z roku 1997. Chci se zeptat na kolik výjde přední a zadní nárazník a boční prahy. A to jak přímo na můj vůz nebo zdali by se daly namontovat M-kové? Vše od firmy AC Schnitez.
Nebo bylo hezčí na moje dát jen M-kové seriové?
Děkuji
Tak jestli chceš originální díly tak si připrav celkem balík peněz.
Počítej že za předek a zadek dáš minimálně okolo 16000 Kč a to mluvíme o použitých dílech.
Plus kvalitní lak tak 6000 za oba díly a máš vydělané:-)
Dá se sehnat druhovýroba Přední spoiler stojí okolo 3500Kč a zadek stojí okolo 4000 Kč ale je to druhovýroba, né vždy sedí přesně jako originál.
Takže Druhovýroba s dobrým lakem tak 14000 Kč a
originál použítý okolo 22000 Kč za nový set to si ani netroufám tipovat, ale méně jak 30 000 Kč to určitě nebude.
Co se týče AC shnitzer, mám pocit že dělali pouze prodloužení střechy,křídla a nádstavce na sériové spoilery.
když pěkně vyšperkuješ svoji e39 tak je taky moc pěkná a nepotřebuješ žádný M paket, taky se mi líbí přední a zadní M nárazník, ale já osobně dal přednost těm sériovým, ale taky jsem musel kvůli předku a zadku dělat lak na plovině auta ať to aspoň nějak vypadá.
Důležité je mít 17 a větší kola to tomu auto přidá asi nejvíce, sice M-kové
plasty jsou super ale original look je original look:-)
Hlavně použij na nákupy Ebay jelikož tady u nás v ČR chtějí za takové blbiny i dvakrát tolik něž v Německu,popřípadě Číně.
Důležité je mít 17 a větší kola to tomu auto přidá asi nejvíce, sice M-kové
plasty jsou super ale original look je original look:-)
Hlavně použij na nákupy Ebay jelikož tady u nás v ČR chtějí za takové blbiny i dvakrát tolik něž v Německu,popřípadě Číně.
Podle mě tam to ACSko narvat na Mko bude bast.... a nejsem si tak úplně jistej jestli to na to Mko bude sedět
Tady jsou fotky mého
http://kaliacek.rajce.idnes.cz/E39_ACS_535i_M62

Tady jsou fotky mého

http://kaliacek.rajce.idnes.cz/E39_ACS_535i_M62
touskys píše:Děkuju, mne se právě líbí paket od AC Schnitzer. Takže nejideálnější by bylo dát přední a zadní Mkové nárazníky a obložit od paketem od AC. Nebylo by to pak přeplácané? A co se týče laku, tak jelikož je auto na více místech už víc poškábané, tak se stejne bude celé přelakovávat.
Jakdlouho hodláš to auto mít? To co tu zmiňuješ je investice okolo 60 000Kč
pokud to chceš mít poctivě udělané.
Jasně moulové ti udělají celo lak za 20 000Kč ale to je oničem.
Podle mého takovou investici se vyplatí udělat do V8 ale ne 528i (ačkoli to je držák)
Ale o je můj názor.