Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
maskovana i8, foto
Ta i8 ma uplne ine svetla, mam ju uz takmer polroka nafotenu priamo vo fabrike BMW Leipzig. Dvere sa inak otvaraju dohora. Pokusim sa pridat origo svetla ale minule mi neslo pridat ziadne fotky....no skusim
No nejde mi to.... Ale pokial ich chce niekto sem hodit tak mu ich kludne poslem cez mobil. Inak vedeli ste ze sa vyraba aj 3rada long verzia? Bohuzial asi len pre aziu.
No nejde mi to.... Ale pokial ich chce niekto sem hodit tak mu ich kludne poslem cez mobil. Inak vedeli ste ze sa vyraba aj 3rada long verzia? Bohuzial asi len pre aziu.
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
hurvajs77 píše:to docela věřím. Ona sama o sobě, vypadá i8 skvěla. Slušela by...
jako ja na to koukal v ty cerny, co byla predvadecka, jako UFO to je, ale neni to muj salek caje. Ale ta bila je fakt zajimava
no ja, vzhledem ke svym rozmerum, tak mam docela problem se do/z toho dostat! ale ta bila je fakt hezka, zkusim ho ukecat nekdy na nejakej mistni sraz aspon.
IWAN78: v číně je to prodlužování i malých sedanů normální.. proto existují malý sedany jako bmw 3 long, audi A4 long atd., protože v číně si to lidi kupují.. a ono proč ne, chtějí malý auto, ale použitelný místa i vzadu a automobilky se o ně perou takže jsou asi všichni spokojení.. navíc asiati jsou malý takže jim stačí malý auta
Kolafa: předpokládám, že brácha nežije v ČR, nebo ano? Kde to bude nabíjet?
V tomhle je západní evropa úplně jinde, všude jsou a ulicích parkovací místa pouze pro elektromibily / hybridy s nabíjením zdarma, mají svoje místa na parkovištích opět se zásuvkama atd. a navíc mají osvobození od daní, které jsou na auta neskutečně vysoký. Jezdí jich tu už poměrně hodně, nejvíc asi Opel Ampera, BMW i3 atd., ale už jsem x-krát viděl i ten nejkrásnější elektromobil a to je Fisker Karma..
Co se týče samotný i8.... pro mě je to rozporuplný auto, hraje si to na supersport, ale není to supersport. Ani to není elektromobil, jen hybrid a navíc mi připadá, že to je opravdu jen vozítko pro dva lidi s hodně malou užitnou hodnotou. Ty tenký kola tomu samozřejmě taky nesluší, i když zde je jasné, proč musí být tenké....

Kolafa: předpokládám, že brácha nežije v ČR, nebo ano? Kde to bude nabíjet?

Co se týče samotný i8.... pro mě je to rozporuplný auto, hraje si to na supersport, ale není to supersport. Ani to není elektromobil, jen hybrid a navíc mi připadá, že to je opravdu jen vozítko pro dva lidi s hodně malou užitnou hodnotou. Ty tenký kola tomu samozřejmě taky nesluší, i když zde je jasné, proč musí být tenké....
pošli, docela mě to zajímá
já když psal o těch kolech tak jsem měl na mysli jejich šířku, stejně jako i3, má i i8 úzký kola a to prostě k tomu supersportu nesedí...
jestli se můžu zeptat, co rozhodlo o nákupu i8? Zajímal by mě ten proces výběru, nějak nedokážu pochopit, že si někdo v ČR (v roce 2014) i8 koupí.. Zvažoval i jiné hybridy případně nějaký čistokrevný elektromobily?
Každopádně přeju hodně šťastných km! Myslím, že se za bráchou otočí 9 lidí z 10

jestli se můžu zeptat, co rozhodlo o nákupu i8? Zajímal by mě ten proces výběru, nějak nedokážu pochopit, že si někdo v ČR (v roce 2014) i8 koupí.. Zvažoval i jiné hybridy případně nějaký čistokrevný elektromobily?

- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
kurevtor píše:pošli, docela mě to zajímájá když psal o těch kolech tak jsem měl na mysli jejich šířku, stejně jako i3, má i i8 úzký kola a to prostě k tomu supersportu nesedí...
uprimne receno na sirku jsem se nekoukal. Auto nekupoval, lec nafasoval, je to sluzebni a proc i8? Uz asi 2 roky se na to klepe, z doby, co v tom sedel na predvadecce nekde ve Spanelsku, nebo kde to bylo
- pavproch
i8 tu nemá vlastní sekci, tak to písnu sem:
pavproch před chvílí na pokecu AF.cz píše:právě sem vylezl z i8.... bohužel sem v tym seděl enem staticky... v CarTecu, kam sem fčíl dával brambora na dokončení preventivního servisu - konečně se jim podařilo zajistit vodní pumpu na výměnu
ty woe, to je teda síla... leze sa do teho jak do ponorky, gulwing dveře je pro mě silný estetický zážitek, vevnitř moderna jakparase, fšude samý podsvícení, blbinky diskotéka ternky do zvonu a placatý kytary.... co mě ale zaujalo byly športsicny... ty sou fakt booooží.... mno a virtuální (LCD nebo LED či co to je ) palubní deska - to bych nechtěl ani omylem...
tožtak no...
a prý má být výkonnější verze (snad značená i9) s R6t pod haubnou.... dyby rači přestali v mnichově blbnout, vyházeli fšeccky ty hybridní číčoviny a dali tam V10 z předchozí ///M5.... :ympray: