Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kolik platíte za povinné ručení u své E39?
V CR mame jedno z nejlevnejsich POV v Evrope...
Mit nejlevnejsi POVko, abych se mohl chlubit v hospode nebo na diskuznim foru, jako napriklad 2650,- na trilitra u CSOB, tak to doufam ze me nekdo takovej nikdy nenaboura... a pokud by se tak stalo, mam svoje auto pojisteny havarijne protoze to auto budu chtit mit opraveny v co nejkratsi dobe, z originalnich dilu a v servisu, kterej ja si vyberu a do kteryho me odtahne odtahovka kterou ja si diky mym asistencnim sluzbam zavolam.
Jezdim denne, bejt bez auta je pro me nemyslitelny, takze mam pripojisteny i pujceni nahradniho auta...
A z hlavy vubec nevim kolik platim za POVko, ale vim kolik platim za POV, HAV, skla, asistencni sluzby PLUS... Celkem to mam za 7770,- u Allianz, bo tam delam
A verte mi, ze tech lidi, co doplatilo na nejlevnejsi POV u "noname" pojistoven, je dost a bude jich cim dal vic !
Mit nejlevnejsi POVko, abych se mohl chlubit v hospode nebo na diskuznim foru, jako napriklad 2650,- na trilitra u CSOB, tak to doufam ze me nekdo takovej nikdy nenaboura... a pokud by se tak stalo, mam svoje auto pojisteny havarijne protoze to auto budu chtit mit opraveny v co nejkratsi dobe, z originalnich dilu a v servisu, kterej ja si vyberu a do kteryho me odtahne odtahovka kterou ja si diky mym asistencnim sluzbam zavolam.
Jezdim denne, bejt bez auta je pro me nemyslitelny, takze mam pripojisteny i pujceni nahradniho auta...
A z hlavy vubec nevim kolik platim za POVko, ale vim kolik platim za POV, HAV, skla, asistencni sluzby PLUS... Celkem to mam za 7770,- u Allianz, bo tam delam

Jirke to mě prosímtě řekni jak ti lidi s nejnižším pov na to doplatí? pokud je mě známo, pov neřeší škodu na tvém majetku ale škodu kterou ty způsobíš, takže můžeš mít sebedražší pov ale bude ti tak akorát k hovnu. btw je supr že si připlácíš za náhradní auto, ale na to máš nárok už v základu a jeho zapůjčení hradí pojišťovna viníka. ale to určitě víš když děláš v tom alianzu 

Vesa88 za sebe můžu doporučit Partners. Dokázali mi udělat cenu jakou nedokázal žáden z těch super prodejcu pojištění. Pojišťoval sem dvě auta, u prvního jsem měl hodně poslevovanou koop takže nabídka od partners byla stejná (rozdíl pár kč) ale pak jsem dával druhé takže bez bonusů a tam byla cena úplně někde jinde než nabízeli jinačí a srovnávače. Oproti srovnávačům jsem byl tak o 4 litry níže a oprot jiným pojištovákům o cca litr a to se borci divili jakto, že kdo vyčaroval takovou cenu 

Partners jsou dobří. A podle srovnavacu se nemůžeš ridit. To je jen orientační. Každý má jinou situaci a srovnávace nepočítají spoustu věcí jako např propojistenost a jine slevy.
A lidi. Srovnavate tu koše s banama. Srovnavate cenu a nevíte co obsahuje. Já mužů met pov na 4litra aj za 2000kc ale bude tam kryti 35/35 mil. A nic vic. A nebo budu Mít u stejne pojišťovny stejný člověk stejne auto za 3500 Kč ale s krytim 150/150 a střet se zvěří živly, krádež úrazovka , vozík poškození zvířetem , atd atd...
Takže to ze má někdo třeba za 4000kc muže znamenat aj ze je to drahe a nebo aj ze je to levne. .
A jak to děláme? No nechodíme na přepážku a je potřeba vědět jak využít vsemozne slevy. .
Pokud to někoho zajímá tak pošlete sz
A lidi. Srovnavate tu koše s banama. Srovnavate cenu a nevíte co obsahuje. Já mužů met pov na 4litra aj za 2000kc ale bude tam kryti 35/35 mil. A nic vic. A nebo budu Mít u stejne pojišťovny stejný člověk stejne auto za 3500 Kč ale s krytim 150/150 a střet se zvěří živly, krádež úrazovka , vozík poškození zvířetem , atd atd...
Takže to ze má někdo třeba za 4000kc muže znamenat aj ze je to drahe a nebo aj ze je to levne. .
A jak to děláme? No nechodíme na přepážku a je potřeba vědět jak využít vsemozne slevy. .
Pokud to někoho zajímá tak pošlete sz
Trochu OT: někdo kdo by mi udělal povinné ručení?
Vyzkoušej http://www.epojisteni.cz . Tam mě vždycky nabídli solidní cenu a všechno za tebe vyřídí. Já platím za 530d 3450Kč
Vyzkoušej http://www.epojisteni.cz . Tam mě vždycky nabídli solidní cenu a všechno za tebe vyřídí. Já platím za 530d 3450Kč