Dělám pojišťovny na přímo, takže umím vyjednat podpultové přepážkové ceny. Dnes sem konrétně dělal 330d 170kw 25let borec za 3110,-/rok. Je to 111/111mil, pojištění sedadel, rozšířená asistence, právní ochrana a zapůjčení náhradního vozidla.. Klidně napište sz a můžem porovnat, jak budu stíhat.
mám 530i
KOOPERATIVA - 150/150 milionů + živel
momentálně 4300,-
před měsícem mi přišla složenka na 6900,- ( roční navýšení o 1000,- )
a to mám maximální bonus co jde
zašel jsem na pojišťovnu, že chci vypovědět smlouvu
paní, že to zkusí nějak přepočítat, najednou to šlo - skoro o tři tisíce dolů
ale jak to tak čtu, tak jsem toho ještě moc neusmlouval
tak já mám u čsob, ta má nejlepší cenu u vykonu nad 100kw a to je ta nejdrašší, mám všechny bonusy a platím 2450 kč. bonusy, pojištěný spolujezdec (manželka......) 5000kč když spusobím nehodu já, a zaplatí mi opravu, v případě vynny druhého okamžitě!a je to ta co zajistí tu nejvíše možnou škodu ,,tak mužu klidně trefit i lamborgini. . nechte si tu smlouvu aktualizovat! určitě vám ju sníží, jsou to totiž vychcany kurvy. minimálně každej rok!
Filozof píše:no jo v anglii jsou ale jiné platy ...mít 2500-3000liber tak si taky platím 7kil ročně pojistku. Ale je pravda že auta tam mají drahé pojistky.
No to ano, prvni moje auto v anglii bylo mondeo 2004 facelift 1.8 125bhp, platil jsem na to 2000liber rocne... Hruza, pokud sem nekdo prijede tak si privezte prelozene bonusi... bo se nedoplatite za pojisteni, pravda no...
Hodně čechů co jsem si všiml mělo auta česká s opačným řízením. Takže platili pojistku v ČR třeba na máti nebo i na sebe pokud tam byli krátce pul roku nebo rok-dva.
Pokud tam člověk žije dlouhodobě tak se nedá nic dělat.
Velkej objem je tam brutálně drahej počítají to z výkonu/ objemu. a taky praxe kolik toho člověk odjezdil takže roky....
Vím že jsme auto kvůli tomu ani v anglii nekupovali když jsem tam byl.
Malé havarijko plus pojistka na 2,8 objem u e38 platím 5100kč.
Bez toho by to bylo cca 2900-3000kč.
Hodně dělají bonusy cca 9let. Odkdy platím pojistky na auta.
Mladej kluk má třeba stím samým autem platí 5-6tisíc v základu.
Ja jsem si ted sjednal pojistku u generali na 528i a platím 2800 a to jsem neměl v životě na sebe auto,tudíž nula bonusů a jsem z Olomouce, takže docela vetší město
Kdyby to někoho zajímalo mám nově pojistku u ČSOB pojišťovny, mám tedy plný počet bonusů, jsem z menšího města a na 535D platím 3049,-Kč V pojišťovací kanceláři mi vždy říkají, že je dobré každý rok si zkusit nechat přepočítat pojistku u více pojišťoven, protože ceny se mění.
Jelikož mi bývalé auto ukradli a nabourali, přišel jsem o veškeré bonusy...
Mám bonus myslím jen 12 měsíců... Btw pojištění všechnskel, živelné pohromy a střet se zvěří do 100 tis
Daww píše:Ja jsem si ted sjednal pojistku u generali na 528i a platím 2800 a to jsem neměl v životě na sebe auto,tudíž nula bonusů a jsem z Olomouce, takže docela vetší město
Muzes se trochu rozepsat kde??? Mne prisel pozdrav na 4200 tusim. Mam v tom pojisteni stretu se zveri.
Ahoj, ČSOB je teď nejlevnější pro lidi co nemají bonus, jsou docela mladí a auto má 1900 a výš... Tomu Generali moc nevěřím, ale prověřím to.
Nechci tě zrazovat, ale tehdy byla taková aféra s lidma co dělali lidem pojistky na plný Bonusy a když to prasklo museli to doplácet...
jsem silnej rocnik, cca 140 mesicu bonusu, 0 nehod, zbytek mi chybi, protoze u jedne popelnice byla pojistnik moje draha polovicka... Kdyz jsem si delal nejake srovnani na netu, tak mne pripadalo ze to je vsecko kartel, protoze ceny vesmes stejne plus minus. Jo a mam jenom 2,5l, takze do 2500cm3...