Bylo by to mé první auto od téhle značky, tak nevím co od toho mohu čekat. Chci se zeptat (pokuď by to mělo cenu kupovat) na co si dát pozor atd... Předem moc moc děkuji za případné užitečné rady.
ježiš neřešte ty kilometry, vám to připadá podezřelý, mně třeba ne... v inzerátu se píše cosi o plné servisní historii čili je velmi snadné to ověřit...
cena se těžko hodnotí bez výpisu výbavy... když není ukázaný interiér tak to asi bude socka bez komfotních sedaček, s malou navi atd... na to bych se vybod za ty peníze.. ale třeba se pletu a má to vše
Přesně tak znám pár lidí co má doma druhé auto se kterým najezdí minimum nebo třeba má ještě firemní které využívá víc. Já bych se na něj jel podívat a neptal bych se tady protože dokud se v tom nesvezeš a neuvidíš tak ti tady každej bude jen radit a stejně si z toho nic nevezmeš. Já takhle jel pro Z3 2,8 široká verze do DE. Auto vyfocený z 90 % pod plachtou že nebylo nic poznat a popis hodně strohý ,cena zajímavá a majitel nepříjemnej. No a když jsem tam přijel a plachtu z auta stáhnul tak jsem zjistil že ta cesta za to stála. Auto pecka. Až po zaplacení mi majitel řekl že to auto vlastně ani prodávat nechtěl ale že byl k tomu donucený svou manželkou. Prostě né každé auto za dobrou cenu je vrak .