Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

help-e39 saloon-nemůžu otevřít kufr

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
darkw0nder

#1 Příspěvek od darkw0nder »

Zdravím všechny, nenapadá někoho jak pokud možno s co nejmenším poškozením otevřít kufr? Mám následující problém, centrál mi nejede už nějakou dobu-neřešil jsem, ale potom začaly blbnout i zámky, jak u řidiče,tak na kufru, prostě člověk musel trocha šramotit a točit v dírce, než se dveře otevřely či zavřely, nějak nemám čas, tak jsem opravu pořád odkládal, ale 2 dny zpátky jsem zapomněl zhasnout světla a vytloukl si baterku,takže jsem potřeboval do kufru, no a zaboha ho nemůžu otevřít-teď můžu šramotit jak dlouho chci,ale nic prostě..jde slyšet jak to tam cvaká,ale kufr se prostě neotevře..strávil jsem u toho už celkem dost času, tak poprosím o radu..není nějaký chyták, nebo nenapadá někoho jak ten kufr otevřít? Ocením každou radu :D
Díky
OndraBMW535i

#2 Příspěvek od OndraBMW535i »

a co dobit baterii přes motor??teda pokud se dostanes dovnitř auta aby jsi otevrel kapotu..??
Foldas

#3 Příspěvek od Foldas »

Pokud odemkneš dveře u řidiče nabiješ baterku přes kontakt na motoru. další možnost přes skivak (pokud máš) poslat někoho malého do kufru.
OndraBMW535i

#4 Příspěvek od OndraBMW535i »

Foldas:

to jsem mu psal o radek vis,ne)))))))

a pokud zna nejakeho TRUPIKA, tak ho třeba narve do skivaku, ovšem pote co ho asi bude muset rozervat na 30 hoven a tim stejne kufr neotevre :))
darkw0nder

#5 Příspěvek od darkw0nder »

Hihi díky za tipy borci, bohužel mi nešlo už před tím otevírat kufr ani elektricky, šlo to pouze mechanicky tím zámkem a ten teď odešel..takže budu muset asi rozchodit elektriku..auto roztlačit a dobít alternátorem..
elegant047

#6 Příspěvek od elegant047 »

Načo roztlačať, veď pripoj štartovacie kable na motor a naštartuj. Potom si otvor čo len chceš :) V manualu maš presne miesta kam dať štartovacie káble, priamo na motore je kontakt na + pod krytkou, - daš na skrutky od tlmiča (v návode je nakreslene na pravy tlmič).
Zdenda530d

#7 Příspěvek od Zdenda530d »

Stalo se mi to samé - (nešlo manuálně otevřít víko) - odpojil jsem baterku a zabouchl kufr a už neotevřel... tak jsem napojil přes kabely druhou baterku a centrálem to otevřel. Po otevření jsem zjistil, že mi vypadlo táhlo z mechaniky zámku - takže jestli se ti stalo to samé a máš centrál v háji jsi nejspíš pěkně v pr....

po nasunutí táhla a zajištění páskou je po problému.

A jestli napojíš baterku od motoru zkus ještě otevřít el. tlačítkem z interiéru, jinak už asi žádná elegantní možnost není...
Odpovědět