Zdravím,
znovu jsem si pokazil auto... : )
Měl jsem z e34 1994 vyndaný panel s rádiem, bc, tlačítkem rozmrazování zadního okna a ovládání topení.
Samozřejmě že jsem to tam vracel s puštěnou baterkou. Vypadalo to, že se nic nestalo, ale:
BC ze začátku - nesvítil a začal svítit asi po 100km
Ovládání topení (bez ac) - nesvítí a nereaguje na regulování teploty
Rozmrazovač zadního okna - ten pro změnu svítí pořád, ale nic nedělá
Díval jsem se na pojistky u motoru a vzadu pod sedačkou, ale všechny jsou ok.
Napadá vás další možnost? Relátko rozmrazování okna?
Děkuji
Budu vděčný za každou radu
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Eletrika e34 - topení, osvětlení palubky, ...
Ahoj,
děkuji za odpověď.
Na 99¨% jsem vše zapojil dobře. Ono to ani nejde jinak, ale radši to překontroluji.
Pojistky jsou všechny ok. Ani žádná oxidace apod.
Baterku jsem odpojil pak zapojil, ale nic.
Relátko je myslím žluté, ale nemělo by mít vliv na ventilaci.
Taky svítí hodiny i bez parkovaček a to to myslím nedělalo.
děkuji za odpověď.
Na 99¨% jsem vše zapojil dobře. Ono to ani nejde jinak, ale radši to překontroluji.
Pojistky jsou všechny ok. Ani žádná oxidace apod.
Baterku jsem odpojil pak zapojil, ale nic.
Relátko je myslím žluté, ale nemělo by mít vliv na ventilaci.
Taky svítí hodiny i bez parkovaček a to to myslím nedělalo.
Ahoj,
Zvláštní, buď je v háji ten panel ovládání topení, nebo je tam jiný problém(zkrat) v kabeláži. Proč si tam vlastně byl?...zapojoval si rádio..? Nemůže být problém v tom? Nevím odkud jsi, ale pokud to nemáš daleko do Prahy, tak to napíchnem na diagnostiku a ta nám poví co dál... případně jinej panel topení na zkoušku mam.
Zvláštní, buď je v háji ten panel ovládání topení, nebo je tam jiný problém(zkrat) v kabeláži. Proč si tam vlastně byl?...zapojoval si rádio..? Nemůže být problém v tom? Nevím odkud jsi, ale pokud to nemáš daleko do Prahy, tak to napíchnem na diagnostiku a ta nám poví co dál... případně jinej panel topení na zkoušku mam.
Diagnostika, Kódování, Elektrika, Retrofity, Díly 731465853