Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E34 Touring - upchate odtoky?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
TheStig

#1 Příspěvek od TheStig »

Caute, uz skoro mesiac som majitelom e34 touring. Auto ma par chyb ale bola to laska na prvy pohlad tak som dokupil nieco pre radost k e39 :)
Mam ale problem s vodou. Ked sa pohynam tak pocujem ze sa niekde prelieva a koberec pod vodicom je vlhky. Kde najdem odtoky? Co treba prepchat, rozobrat aby som sa zbavil vody v kasni?
Je to rok vyroby 11/93 a ma to dvojity siber. Odtoky na sibry prepchaval byvaly majitel a aj ja vcera a funguju.
Auto je povodom z talianska a je skoro bez hrdze tak by som to tak udrzal a urobil opatrenia nech to zvnutra nezacne hnit...
Mate napady co vycistit, na co si dat pozor?
swamp

#2 Příspěvek od swamp »

zdar kamarade mam naprosto stejny problem
2sibr a nekudy zatika, myslim ze to neni ani tim by byli ucpane odtoky ale nejaka tesnici guma neni na svem miste,,mam jeden sibr komplet venku a zadna sranda,, nejlepsi bude kdys rozeberes kompelt strop, jinak nic nezjistits, stejny muj pripad, :roll: taky se mi do toho moc nechce :lol: no ale neda se nic delat problem je v tom ze kostra je z nejakeho plastu a obcas josou na ni praskliny nebo podobne, jedina moznost rozebrat na kasi a nalit na strechu vodu a hledat. to sem ti moc nepomohl ale opravdu v tomto pripade jina cesta neni,, jeste me napada jetli nahodou nekdo ¨nemenil celni sklo a jestli je dobre zalepene, takovy problem jse mzas resil u e30 :idea:
TheStig

#3 Příspěvek od TheStig »

nazdar! Ja to vidim taky tak, rozoberiem strop lebo aj tak je zasrany a ovysa. Snad zbadam potom kde je problem, necham ho tak dost dlho, pokial neprecaludnim strop. Dnes chcem kupit aspon ceresit nech trochu stiahne vlhkost, kompresorom prefuknem odtoky a uvidim co sa zmeni. Az na nieco pridem tak dam vediet ;)
swamp

#4 Příspěvek od swamp »

hodne zdaru, ten svuj strop mam napraoste vestejnem stavu, taky to v zadu provesene, :cry:
Odpovědět