Ahoj, hledal jsem zde na forum, ale nenašel jsem stejný problém. Nemohu zamknout vůz dálkově klíčem. Odemykání funguje, i u kufru, ale nezamkne. Začlo to blbnout, nejprve to bylo tak, že po krátké ujeté vzdálenosti to nezamklo, ale když jsem jel delší trasu, tak to zamklo, což předpokládám, že je to totální blbost. Nyní nezamkne vůbec ( už tak půl roku). Zamykám klíčem přes kufr. Koupil jsem novou baterku do klíčků a i díky tomu nemohu klíčky spárovat s autem, protože to prostě nezamyká. Dioda na klíčku bliká, pojistky jsem kontroloval.
A před 14ti dny se mi stalo a stává se, že auto občas nenastartuje. Zkouším to třeba půl hodiny, pak to necham 10 minut být a poté to naskočí na cvrnknutí. Čtyři dny startuje v pohodě a pak zase nic. Nemůže to být těma klíčema, že to třeba imobilizer nějak nebere? Elektrikář nic na kabelech nenašel a nepomohla ani nová autobaterie. Děkuji za případné rady. Mejla
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zamykání central 520i
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
- píšeš o blikání na klíči a baterku sis měnil sám, takže předpokládám, že jde o klíč - "gumáka". Ten používá pro sepnutí kontaktu kontaktní folii. Folie se dá vyměnit, pak to většinou chodí.
Ad startování - nepíšeš, jestli to v případě neúspěchu točí startérem, nebo ne. Pokud ano a je tam vše zapojené, jak má být, klíč můžeš rovnou vyloučit.
Ad startování - nepíšeš, jestli to v případě neúspěchu točí startérem, nebo ne. Pokud ano a je tam vše zapojené, jak má být, klíč můžeš rovnou vyloučit.