Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

545i bazar - info

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
empeel

#41 Příspěvek od empeel »

Kurevtor: jojo, podcenil jsem to. Ale pak zase nechápu proč tohle na webu visí snad měsíc, M packet, kola.. http://auto.bazos.cz/inzerat/38883743/B ... utomat.php
..
Jirke

#42 Příspěvek od Jirke »

empeel píše: Ale pak zase nechápu proč tohle na webu visí snad měsíc, M packet, kola.. http://auto.bazos.cz/inzerat/38883743/B ... utomat.php
..
protoze to nekdo tunil, coz muze v lidech evokovat, ze to nekdo pouzival pro srandu, masirky, lakyrky, drifty apod.
Na me to pusobi odpodive, sorry.. Ale byly doby, kdy jsem dokazal auto do takovyho stavu dovest taky a utracet penize za vselijaky upravy namisto udrzovani 100% technickyho stavu..
empeel

#43 Příspěvek od empeel »

protoze to nekdo tunil, coz muze v lidech evokovat, ze to nekdo pouzival pro srandu, masirky, lakyrky, drifty apod.

jojo, to já si myslim taky, proto jsem to ani neviděl naživo..
Ale zas je spousta lidí který takhle neuvažujou.
Turkys

#44 Příspěvek od Turkys »

empeel píše:Turkys: sakra tys mi ji ve středu vyfoukl. Já se měl pro ní zastavit v bazaru dnes po čištění... no to je život...asi si ještě větší nadšenec než já...
Ale každopádně to potvrzuji, auto vypadalo fakt zachovale, volant neoleštěný, sedačky parádní, skutečnost lepší než fotka. Prolezl jsem to tedy jenom v rychlosti, ostatní jsem chtěl řešit dneska. Ale vše fungovalo, dokonce i šíbr, auto čisté i bez čistění :)
Story bazárníka o majiteli můžeme a nemusíme věřit, ale i on vypadal v pohodě a férově. Papíry - serviska vypadala taky origo. Brzdy nové, jenom ty kola fakt hnus..a světla popraskané...
Tak ať slouží Turkys k tvojí radosti, já jdu hledat dál... :(
Říkal, že už tam někdo byl a říkal i, že jí bude nechávat vyčistit, umýt atd.... a v pátek jde do prodeje, ale jelikož mi přišla "až moc" ok tak jsem mu řekl, že mu dám peníze za to jak tam stojí a nemusí nic řešit :lol: :lol: jak jsem říkal vzhled se musí doladit, začátek kola + světla, potom m paket a bude fajná :)
kurevtor

#45 Příspěvek od kurevtor »

Turkys: na co dodelavanej packet, vzdyt takhle je to auto krasny :-) nenapadnej dravec :twisted:
540david

#46 Příspěvek od 540david »

to Roman: chlape, E39 má maticové řízení a to je opravdu hooodně rozdílně od šneka. To ví i malé dítě....:-))
empeel

#47 Příspěvek od empeel »

Chlapi, tohle jste někdo neviděl?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
Má parádní výbavu, ale koukám že už je tam dost dlouho, tak počítám bude mít dost much.
Díky
M4we

#48 Příspěvek od M4we »

Auto vypadá good takhle na pohled, ale fotek je málo a kvalita bídná. Výbava hodně slušná, ale m paket mi přijde dodělávaný, nebo ho v té výbavě nevidím. Ale tak nevidím to jako mínus, optipaket je pěkný. To že se prodává dlouho bych u těhle aut neviděl zas až tak dramaticky. Tyhle auta se neprodávají tak rychle jako koncerny apod. Já svou 545 hledal bezmála rok, než jsem našel, co chci. Málokdo dnes chce atmosféru V8. Ale nevím auto pěkné na pohled, výbava hodně slušná.
Teddy

#49 Příspěvek od Teddy »

každej pepík s filckou v garáži se zhrozí před spotřebou a povinnym ručením. Přidanou hodnotu vidí už jen málo kdo. Takže taky souhlasim s tim, že nemusí bejt na závadu, že se to prodává dlouho.
Turkys

#50 Příspěvek od Turkys »

O téhle 545 jsem taky nějaké věci zjišťoval a nevypadala zle, ale bohužel před tím cca měsícem co jsem vybíral auto stála ještě asi 280k, ale je moc pěkná.... Já musím uznat, že s 545 zatím maximální spokojenost, jak jsem se toho nejdříve bál tak je to super povožení :)
maxmin

#51 Příspěvek od maxmin »

Je to hodně pěkné auto za super cenu.
Mpacket z výroby nemá viz výpis z bmwvin.com
S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatic transmission
S216A SERVOTRONIC HYDRO STEERING-SERVOTRONIC
S229A DYNAMIC DRIVE Dynamic Drive
S261A SEITENAIRBAG FUER FONDPASSAGIERE Side airbags for rear passengers
S300A NOTRAD Emergency spare wheel
S302A ALARMANLAGE Alarm system
S319A INTEGRIERTE UNIVERSAL-FERNBEDIENUNG Integrated universal remote control
S356A KLIMAKOMFORT-VERBUNDVERGLASUNG Climate comfort laminated glass
S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Glass roof, electrical
S415A SONNENSCHUTZROLLO FUER HECKSCHEIBE Sun-blind, rear
S416A SONNENSCHUTZROLLOS Roller sun vizor, rear lateral
S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Floor mats, velours
S428A WARNDREIECK Warning triangle and first aid kit
S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Interior mirror with automatic-dip
S438A EDELHOLZAUSFUEHRUNG Fine wood trim
Code
Description (interface)
Description (EPC)
S442A GETRAENKEHALTER Cup holder
S453A AKTIVE SITZBELUEFTUNG VORN Climatised fornt seats
S455A AKTIVSITZ FUER FAHRER/BEIFAHRER Active seat for driver and passenger
S456A KOMFORTSITZE ELEKTRISCH VERSTELLBAR Comfort seat with memory
S465A DURCHLADESYSTEM Through-loading system
S496A SITZHEIZUNG FUER FONDSITZE Seat heating, rear
S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Headlight cleaning system
S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)
S522A XENON-LICHT Xenon Light
S524A ADAPTIVES KURVENLICHT Adaptive Headlights
S587A LM RAEDER DOPPELSP.116 MIT NOTLAUF. BMW LA wheel/double spoke 116
S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL Navigation system Professional
S638A AUTOTELEFON PROFESSIONAL Car telephone Professional
S672A CD WECHSLER 6-FACH CD changer for 6 CDs
S677A HIFI SYSTEM PROFESSIONAL HiFi System Professional DSP
Code
Description (interface)
Description (EPC)
S698A AREA-CODE 2 Area-Code 2 for DVD
S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Retailer Directory Europe
S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR On-board vehicle literature German
S8SPA COP STEUERUNG Control unit COP
S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Dummy-SALAPA
S534A KLIMAAUTOMATIK Automatic air conditioning
S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Cruise control
S548A KILOMETERTACHO Kilometer-calibrated speedometer
S563A LICHTPAKET Light package
S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN White direction indicator lights
S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Language version German

Auto jsem naživo neviděl, ale každopádně počítej s rezervou několik desítek tisíc ať už na podvozek, přetěsnění motoru, výměnu kapalin a.t.d.
Pokud to nebylo dělané, tak jsou tyto věci jen otázkou času.
empeel

#52 Příspěvek od empeel »

No ony právě ty 545 docela mizí jak tak sleduju, ( o jednu jsme se s Turkysem nevědomě přetahovali :) takže předpokládám že tahle bude mít nějaký problém. Majitel právě nevěděl jestli bylo to těsnění dělané, takže předpokládám že nebylo, ale jistota to není. Ono je práve pořád za 280 + 40 plyn + těsnění mi bylo řečeno 40 ( rovnou tedy přetěsnit celý motor ) + 20 drobotina a jsme na 380. To už je sakryš nějak moc...
Proto uvažuju jestli má smysl věnovat čas cestě do Mostu.

Turkys: kdybys mi vylíčil podrobněji tvoje pocity z té nové 545, budu rád. Případně co řešíš za problémy?
maxmin

#53 Příspěvek od maxmin »

Já taky nedávno koupil 545, ale kombík s podobnou výbavou - lepší kombík "pro řidiče" pod 500tis. podle mě vůbec neexistuje. Kdybych nechtěl kombi, tak bych vzal raději sedmu. Případně bych ještě něco přidal a koupil rovnou 550i po faceliftu - ale ještě tu co jde předělat na plyn.
Každopádně pokud to chceš mít top s jízdníma vlastnostma hodnýma opravdové 545ky, tak platí pravidlo vyměnit vše gumové starší 10 let -
Já měl natrhlé nebo vyměklé snad všechny silentbloky i když to nebylo na první pohled poznat, takže na výměnu polovina podvozku + hardy spojka. Vše bylo ještě původní. K tomu přetěsnění motoru - opět všechna možná gumová těsnění - díly tak do 10tis + práce, výměna olejů v motoru a převodovce, přestavba na lpg a.t.d.
maxmin

#54 Příspěvek od maxmin »

Jo krom toho všeho mám ještě nějaký problém s aktivním řízením, které momentálně nefunguje a navíc je v něm nepatrná vůle, kterou sice většina lidí necítí, ale je tam.. takže kdybych toto chtěl řešit, tak další balík..
Každopádně to není nic co by se týkalo pouze 545, ale e60 obecně..
empeel

#55 Příspěvek od empeel »

No kombik by by i pro mě ideál, ale to je fakt šafrán. I na mobile.de když se objeví pěknej kousek za rozumnou cenu tak je v řádu hodin pryč. Bohužel taky mám omezený rozpočet, za 400 by se něco našlo... Tak to ti fakt závidim, máš auto navěky vyřešeno:) Já bud muset případně dokoupit rakev...
kurevtor

#56 Příspěvek od kurevtor »

tahle 545i je fakt hezká a krásně vybavená, pokud někdo vyloženě hledá 545i tak asi není o čem.. akorát teda.... když už někdo hledá 545i.. neměl by sáhnout po 745i? :twisted:

jinak nepřijde mi, že by tam bylo málo fotek ve špatný kvalitě.. pokud člověk opravdu hledá 545i tak tohle musí stačit k tomu, aby se za ní rozjel :)
empeel

#57 Příspěvek od empeel »

No právě, mě udivuje že ji už nikdo nevzal, takže tuším problém...
kurevtor

#58 Příspěvek od kurevtor »

chápu, taky jsem takhle uvažoval při výběru auta... jenže ono pak zmizí a ty si budeš řikat, žes jí asi měl vzít místo váhání, znám to.. neřeš jak dlouho se prodává a podobný "indikátory"... pokud chceš 545i tak se na ní sjeď podívat a prostě uvidíš... nemá cenu špekulovat nad nesmyslama :-) víš co - kolik mohla mít zatím kupců? Jednotky... tomu nevyhovovalo tohle, ten se bál toho a tomu zas vadila nějaká nefunkční prkotina... fakt nad tim neuvažuj a zkus aspoň kontaktovat prodejce, třeba ti napoví....
empeel

#59 Příspěvek od empeel »

Jasně, máš pravdu... já prodejce ale už kontaktoval, a právě že mi napověděl, ale jenom napověděl, že auto má problém. Takže jsem řešil jiný auta, ale ty nedopadly, takže se tohle zase pomalu vrací na čelo pelotonu... :?
empeel

#60 Příspěvek od empeel »

Sakra, teď tady tomu děláme reklamu a někdo mi ji vyfoukne :roll:
Dobře mi tak... :(
Odpovědět