Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 - audio - přestala jít komplet pravá strana
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Pokud mate radia s navi tak je chyba v radiomodulu BM54/tedy pokud mate auta poface,predface ma modul BM24
oboje umim opravit na vzdy a repasovat,detaily,kontakt a ceny zde
http://www.autohifiservis.cz/radia.html
oboje umim opravit na vzdy a repasovat,detaily,kontakt a ceny zde
http://www.autohifiservis.cz/radia.html
Nechci někoho urážet nebo házet na něj špínu, ale nejde nereagovat, když sem toto téma našel.
Byl u mě jeden člověk s X5 e53 z Prahy měl opravovanou BM54 od člověka z autohifiservis. Při vyplém rádiu to bručelo, když nastartoval, zabouchalo v reproduktorech a když měnil otáčky, měnil se šum rádia.
Za takovou práci inkasoval peníze a na reklamaci nereagoval.
Osobně doporučuji práci od falcona zde na klubu.
Byl u mě jeden člověk s X5 e53 z Prahy měl opravovanou BM54 od člověka z autohifiservis. Při vyplém rádiu to bručelo, když nastartoval, zabouchalo v reproduktorech a když měnil otáčky, měnil se šum rádia.
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
No a ja tedy musim reagovat take...all píše:Nechci někoho urážet nebo házet na něj špínu, ale nejde nereagovat, když sem toto téma našel.
Predpokladam,ze je to cerna X5...s panem jsem komunikoval a bylo domluveno,ze vyzkousime jiny modul,ktery jsem mu nabidl,ze vyzkousime,kde je problem,pan se jiz NEOZVAL!!!!tak co asi mam resit???
Ja byl naopak vstricny a nabizel mu,ze to nejak vyresime,nebot BM54 jsem udelal desitky a nikdy zadny problem,takze musel byt problem jinde,takze nady na moji praci hazet spinu je jaksi mimo....