Zdravim vsechny a prosim o radu... Ceka me v brzke dobe koupe letni sady kol a pneu pro 535d E61... Jaky je dle vas optimalni rozmer? Na leto bych rad 19ky, i kdyz se trochu bojim komfortu... Nejaky tip na event. model / znacku??? Diky moc za nazory! H.
Co treba http://auto.bazos.cz/inzerat/42151188/B ... -PAKET.php ???
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Rozmery letnich pneu na 535d
Jezdis-li hodne, kup si max 18"...
Jezdil-li vikendove a pro radost a vzhled je pro tebe dulezitejsi nez funkcnost, vem si 19"
Ja mam 17" a staci mi to, jezdim hodne kazdej den po okreskách, sem tam dalnice, a vzhledem ke kilometrum, který muj podvozek ma za sebou, a stále dobře funguje, ho nechci kurvit a tak do 18" ani nepujdu... (E61 525xd)
Jinak ty z bazose jsou az podezrele levny... to asi nebudou original BMW, ale muzu se plest..
Jezdil-li vikendove a pro radost a vzhled je pro tebe dulezitejsi nez funkcnost, vem si 19"
Ja mam 17" a staci mi to, jezdim hodne kazdej den po okreskách, sem tam dalnice, a vzhledem ke kilometrum, který muj podvozek ma za sebou, a stále dobře funguje, ho nechci kurvit a tak do 18" ani nepujdu... (E61 525xd)
Jinak ty z bazose jsou az podezrele levny... to asi nebudou original BMW, ale muzu se plest..
Ja mám letní vpředu 245/30 zr19 a vzadu 275/35 zr19 a vypadá to naaaaadherne. Ale kluci co tu píšou o komfortu mají pravdu. Ve městě cítím i slyším každou nerovnost. Zimní mám 245/40 r18 a taky je to tvrdý. Ale ja mám tvrdý i podvozek i sedačky takže ty tvrdý nebo měkký gumy uz to nevytrhnou.
Mám 535d 2006 a tyto pneu mám zapsané v TP jako alternativní rozměry. Takhle jsem to uz ale koupil.
Mám 535d 2006 a tyto pneu mám zapsané v TP jako alternativní rozměry. Takhle jsem to uz ale koupil.