Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E60 535D v M-Paketu bazar

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Destroyer

#1 Příspěvek od Destroyer »

Zdravim, delsi dobu uz pokukuju po e60 v m paketu a nejlip 535d. Nasel jsem tuto v bazaru:
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list

Zajima me jestli nekdo o tom aute nema nejake info, jestli se neocitlo uz nekdy na prodej nebo tady na foru?
Bylo napaleny na pravy predek, podle cebie ekonomicka totalni havarie za 16K eur!! Silena palka.
Kilometry stazeni cca o 70K km...

S Miguelem sme ho meli napichnuty na diag. Krome chyby na cidle u dpf filtru vse OK, automat tez v ok. Trosku hlasitejsi jedno z turb. Motor celkove bubla pravidelne a chod je pekny.
Trosku olejem orosenej odlucovac.

Celkove ten stav nevypada spatne. Tak treba bude nekdo vedet vic ... diky :)
Teddy

#2 Příspěvek od Teddy »

Kolik ti řekli, že to má stočeno?
Podívej se na ošoupanej volant, řadičku a ovladače oken na dveřích. Dokonce i to tlačítko menu na i drive je ošoupaný.....
Nedělej stejnou chybu, jako já. Zajeď se podívat na ojetiny do německa do autorizovanýho servisu. Podívej se tam, jak vypadaji interiéry po 200 tis. km. Uvidíš, že jsou jako nový. Naprosto bez známek opotřebení.

Jestli je zbytek auta ve stejnym stavu, tak rychle pryč od toho
Destroyer

#3 Příspěvek od Destroyer »

Volant je na jednom rameni doprasenej to je pravda. Ale treba sedacky vypadaj uplne v pohode a celkove intas vypada dobre.
Najeto rekli tolik kolik ma tacho.
tanner540i

#4 Příspěvek od tanner540i »

Uz podle fotek to vypada, ze ten predek skladalo nejaky prase. Me by odradilo uz to, ze za maskou chyby zaluzie. Jak pak asi vypada zbytek, ktery neni videt..
sonyk02

#5 Příspěvek od sonyk02 »

tanner540i píše:Uz podle fotek to vypada, ze ten predek skladalo nejaky prase. Me by odradilo uz to, ze za maskou chyby zaluzie. Jak pak asi vypada zbytek, ktery neni videt..
Žaluzie se dávali až do faceliftu , tohle je 05 takže tam nechybí.
Teddy

#6 Příspěvek od Teddy »

Já mam 2004 před face a žaluzie tam mam!
Ten volant je ošoupanej dokonce po celym obvodu. Ne jen v levý části, kde se ošoupe mnohem dřív. Ramena volantu jsou ošoupaný všechny. Se na ty fotky podívej pořádně. Stejně tak řadička a stejně tak je ošoupaná barva na ovladačích oken.
Tu sedačku bych musel vidět z blízka, ale zdá se, že jí někdo opravoval. Má to jiný tvary, než sedačka u spolujezdce. Je to vypodložený.

Podle stavu interiéru to odhaduju tak na 4 kila a víc. Ještě bych se podíval na data výroby na chladiči, světlech, předpínačích pásů, oknech atd.

Neříkam, že je to pastouška. Jen nemam rád, když mi prodejce lže. To pak nevim v čem všem mi ještě lže, co jsem nepoznal.
MP666Q

#7 Příspěvek od MP666Q »

Podle interieru bych to nesoudil já měl 04 se serviskou 1 majitel 220000 původ čr servisováno renocar brno a ten interiér byl uplně stejnej a ten volant byl ještě horší a tu žaluzii jsem tam mně taky.
Jirke

#8 Příspěvek od Jirke »

kamos mel pred FL, mel zaluzie, ja mam po FL a zaluzky nemam. Auto mam 100% nehavarovany.

k samotnymu autu - pokud je to stoceny a navic vim, ze to bylo bourany a byla to totalka, tak i kdyz to nemusi nic moc znamenat, tak tohle auto bych jednou pro vzdy zamit. ja mam najeto 340.000km a to bych vam pral videt ten famozni interier !!
sedyvlk6

#9 Příspěvek od sedyvlk6 »

Žaluzie se nedávají na auta určené pro prodej v jižních zemích tj. Italie,Španělsko. atd.
Jirke

#10 Příspěvek od Jirke »

tak ma to logiku... ale po FL sem to nevidel jeste ani jednou.
Muj FL je puvodem z ČR..
Destroyer

#11 Příspěvek od Destroyer »

Kazdej ma v necem pravdu to je jasny. Kolik tyhle motory sou schopny vydrzet?
Zaluzie je tam k cemu?
Teddy

#12 Příspěvek od Teddy »

Teď se v tom trochu ztrácim. Píšete, že po fl verze už ty žaluzie nemaji?
Ty žaluzie dělaly nějaký problémy, že je přestali dělat?
Mě to naopak přijde jako výborný řešení. Dokud se motor neohřeje, tak jsou žaluzky zavřený a otevřou se až po zahřátí. Pamatuju si, jak otec na šádovnu dával dečku pro lepší ohřívání.
Teddy

#13 Příspěvek od Teddy »

Motor samotnej je prakticky nezničitelnej (když ho někdo nehoní studenej, nerve ho pořád do omezovače a mění pravidelně olej). Problémem je všechno ostatní.
Převodovka, čidla, kabely, podvozkový věci, brzdy atd. atd.

Prostě to má všechno svojí omezenou životnost. Neříkam, že je nemožný to udržet v provozu, ale bude to chtít svojí péči.
Destroyer

#14 Příspěvek od Destroyer »

Kazdy ojety auto ma svoje mouchy to je pravda. Kdyz sem kupoval mondeo MK3 2.0TDCi tak hned po koupi sem do nej dal 30K za dvojhmotu a zadni naboj. Celej zivot mam jen Fordy ale to pomalu konci to jejich zpracovani uz me nebavi proto sem se rozhodl pro BMW.

Necham e60 jeste zvednou na hever a omrknu ze spoda. Na zaluzii se zeptam ale predpokladam ze bazarnik nebude nic vedet.
Jirke

#15 Příspěvek od Jirke »

Jako nejlepsi je koupit BMW po prvnim majiteli no...co si budem povidat - bazar, Praha, to ve mne nikdy nebudi duveru.

Ty zaluzie muzou byt fakt super kor kdyz ti treba nefungujou dobre termostaty, coz je zrovna vec kterou ted ja aktualne resim..
Destroyer

#16 Příspěvek od Destroyer »

Taky nemam rad bazary a ani majitel mi neprijde nijak duveryhodny. Ale zase ta cena + sleva mi prijde lakavy i za cenu nejakych investic do auta.
sedyvlk6

#17 Příspěvek od sedyvlk6 »

Destroyer píše:Taky nemam rad bazary a ani majitel mi neprijde nijak duveryhodny. Ale zase ta cena + sleva mi prijde lakavy i za cenu nejakych investic do auta.
Aby jsi nelitoval leWné BMW = 2xWýdaje
Teddy

#18 Příspěvek od Teddy »

Nejdřív jsem byl nasr... jakej je to bmw krám. Už se mi na tom posr.. snad všechno co mohlo. Říkal jsem si, že už nikdy tahle značka.
Bohužel problém je v tom, že jsem koupil levný auto. Kdybych si tehdy 50 tis. přidal, tak jsem mohl mít top stav po prvnim majiteli a dělalo by mi jen radost.

Co z toho plyne?
Jirke

#19 Příspěvek od Jirke »

z toho plyne - Destroyere, ser na to a koukni do SRN.
Destroyer

#20 Příspěvek od Destroyer »

:cool2: jojo asi mas pravdu. Jen budou v Deutschlandu tak za tri kila. :(
Odpovědět