Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E60 ťukanec chyba :-(
nevim jak je to jinde,ale u ceske se z havarijniho pojisteni amortizace nepocita,jedine co se snazi vnutit to je neorginalni dil,ale jedine s oznacenim top kvality.s tim ovsem nemusite souhlasit a dat auto do bmw pak plati vsechno mimo spoluucasti.nebo neorginalni servis,ale je treba dokladat,ze je opravdu pouzity dil orginal a ne nejaky kelly.pri povinnem ruceni amortizaci uplatnuji,ale jde to uhadat.toto ovsem neresim,protoze i v pripade nezavinene nehody uplatnim havarijni pojisteni strhnou mi akorat amortizaci coz je u mne 1 procento a bonusy zustanou netknute.pojistovny se pak vyporadaji mezi sebou a ja nic neresim.pojisteni petice mne stoji komplet 15000kc rocne vcetne pov. na jednu a jsou pojistene na 250000kc kazda.funguje to a problemy s tim nemam.vzdycky vsechno zaplatili do koruny a uz jsem par udalosti mel.v pripade ze cena opravy presahne 80 procent ceny vozidla povazuji cenu za nerentabilni a daji auto do aukce.po prodeji v aukci cca 3tydny vyplati zbytek do hodnoty vozu.pokud si chcete auto nechat tak vam bude castka vydrazena v aukci odectena od ceny.cenu vozu.kupujici v aukci je povinen auto odebrat,pokud tak neucini tak ho pak pojistovna drazi znovu(to se stalo primo mne).cenu vozidla pocitaji z prumeru realne ceny inzerce maji na to tabulky.pokud jste auto nejakym zpusobem v posledni dobe zhodnotili,napr go prevodovky,je treba to dolozit a bude to zohledneno v cene vozu.za mne je to nejlepsi zpusob jak nemit s autem zadne starosti.pokud se nesnazite na tom vydelat tak nejde prodelat.p.s pisu jen vlastni zkusenosti tak mne hned nekamenujte 

je trochu pokroucenej oproti spolujezdcovu mi přijde.
tayd je krásně vidět co to udělá akorát že potom on se podle mě zase vytáhne
https://www.youtube.com/watch?v=iVwnAmoT1yM
včera jsem sehnal pána co by měl ale pouze od roku výroby 2012 tak to asi pasovat nebude :-/
tayd je krásně vidět co to udělá akorát že potom on se podle mě zase vytáhne
https://www.youtube.com/watch?v=iVwnAmoT1yM
včera jsem sehnal pána co by měl ale pouze od roku výroby 2012 tak to asi pasovat nebude :-/
-
- Člen Klubu
Máš link? Tenhle druhovýrobce je obecně OK na tu kterou plechařinu. Předek je sice ale komplet hliník tak nevím jakou mají přesnost tady. Ale nárazník bývá z plastu ne ? Sháněl bych to z bouraček E60 je hafo na díly.
Jinak jestli jde o tu příčku před chladičem ta mě přijde OK. Samozřejmě jedna fotka z vrchu nicmoc nevykazuje, ale jestli není naprasklý tak to ještě jeden karambol vydrží.
Jinak jestli jde o tu příčku před chladičem ta mě přijde OK. Samozřejmě jedna fotka z vrchu nicmoc nevykazuje, ale jestli není naprasklý tak to ještě jeden karambol vydrží.

no jo jenže názarníky jsou všechny dodebaný a chtějí za ně támhle 3k plus je musíš připravit a nalakovat, novej od wezela stojí 3800,- tak to radši vezmu novej. Ten rám je jen lehce vyboulenej z vnitřní strany jinak není prasklej a ten polystyren na něj se sedne jakoby mu nic nebylo.
Doporučil mi ten naraznik pán z autorozvody.cz nemění se adresa když klikám na díly tak to sem nemůžu hodit.
Potom od stejný značky takový ty dva držáky jsou tma psaný jako držák světel. Je na levo a pravo přisroubovanej za rámem, tak se mi ohli asi by to šlo narovnat ale chci je vyměnit. Jinak žaluzie a to plechový čelo budu brát z vrakáče.
Doporučil mi ten naraznik pán z autorozvody.cz nemění se adresa když klikám na díly tak to sem nemůžu hodit.
Potom od stejný značky takový ty dva držáky jsou tma psaný jako držák světel. Je na levo a pravo přisroubovanej za rámem, tak se mi ohli asi by to šlo narovnat ale chci je vyměnit. Jinak žaluzie a to plechový čelo budu brát z vrakáče.