Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Aktivní klapky chladiče vs E60/61 M paket - statistika
-
Chtěl bych touto cestou požádat majitele vozů E60/61 po faceliftu o zápis do následující statistiky:
Prosím zájemce o toto téma, aby zde uvedli, jestli mají či nemají na voze aktivní žaluzie chladiče v kombinaci s M-paketem.
PS: Na zahraničních fórech jsem se dočetl, že se tato kombinace nevyráběla a uvádí to snad i nějaký originál BMW manuál na přestavbu z klasické verze do M-paketu (klapky odstranit).
Já = M-paket, klapky NE (i když mi v BMW tvrdí, že tam být mají (((((o:)
Prosím zájemce o toto téma, aby zde uvedli, jestli mají či nemají na voze aktivní žaluzie chladiče v kombinaci s M-paketem.
PS: Na zahraničních fórech jsem se dočetl, že se tato kombinace nevyráběla a uvádí to snad i nějaký originál BMW manuál na přestavbu z klasické verze do M-paketu (klapky odstranit).
Já = M-paket, klapky NE (i když mi v BMW tvrdí, že tam být mají (((((o:)
- Giovany1971
- Kontaktovat uživatele:
-
A máš i spodní žaluzky? Nebo jen vrchní? A rok výroby jestli můžu poprosit? Dnes jsem si se zakoupenýma žaluzkama hrál na stole a ještě by mě zajímalo, jestli se chovají jako servo, nebo jestli se jen otevírají a zavírají jako binár. Tedy jestli jsou vždy úplně otevřené nebo úplně zavřené, nebo přizpůsobují své otevření dle teploty vozu atd....?
-
-
-
Re: Aktivní klapky chladiče vs E60/61 M paket - statistika
Věděl by někdo jaký byl rozhodující faktor pro to jestli auto má žaluzie nebo ne z výroby?
pro rychlejší ohřev motorů v zimních podmínkách, třeba v Rusku či Sibiř, kde pánuje častá zima.
Na rozdíl od Chorvatska či Itálie a jiné tropické podnebí to nemají ty žaluzie.
Na rozdíl od Chorvatska či Itálie a jiné tropické podnebí to nemají ty žaluzie.
545i, z výroby bez M packetu, aktivní klapky mám, dovoz Dánsko
Nehral roli i facelift ? Ja to u FL snad ještě nevidel (ale do Ruska ani do Skandinavie nejezdim)
-
- Člen Klubu
Nepřišel s LCI třeba rovnou i update motoru resp. chladiče, který už to roletování nepotřebuje?
Kde se má nacházet "spodní rolety", kdyžtak ETK nákres pls?
(Jen nezajímavé info - ČR distribuce, před-LCI, nePaket => klapky v ledvinách Ano).
Kde se má nacházet "spodní rolety", kdyžtak ETK nákres pls?
(Jen nezajímavé info - ČR distribuce, před-LCI, nePaket => klapky v ledvinách Ano).
Mám E61, M-packet, 525d, r.v. 2008 a nemám. Dovoz Německo.
E61 535d 06 dovoz Itálie bez žaluzií kamarád ma e60 530d 2004 původ CZ žaluzie ma