Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E61 bluetooth iphone
- Giovany1971
- Kontaktovat uživatele:
- TT
- Kontaktovat uživatele:
čus.... máš na mysli, že když nebude ve founu povoleno sdílení tel. seznamu, tak se to s BT v BMW vůbec nespojí ????Vlasta píše:U jabka se musí v telefonu povolit sdílení telefonního seznamu
ptám se protože, .......řeším to teď u mé e63 (03/2006) kde jsem nikdy s žádným telefonem a spárováním s e63 neměl, včera jsem koupil iphone 5s a nemám šanci to napárovat.
...řešilo se tu také přehrání softu, kde by měla být podpora iOS 5, v iphonu 5 je ale iOS 8 takže se bojím, že i upgradem softu na iOS 5 se to spolu nespojí... ad. 2 mám před FL verzi takže bez AUX (USB) vstupu v loketce, nemohu tedy stáhnout na flassku a upgradovat sám, tak ještě dotaz zda ta upgrade verze softu iOS 5 lze přes diagnostiku v BMW(předpokládám, že by to mělo jít , že

díky za info TT
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
http://www.bmwklub.sk/predaj-nd-bmw/mod ... hilit=MULFcoud píše:Ja bych zájem měl ale sám si to neudělám. Kolik ta jednotka mulf2 stojí u tebe?airbone píše:Ak by iekto riesil nekompatibilitu novych fonov so starym mulf1 a mal zaujem upgradovat na mulf2, tak mam par tych novych jednotiek skladom . Podporuju uz aj pripojenie usb.