Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

vyvaření e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Brnda

#1 Příspěvek od Brnda »

zdravím vás, je tu někdo znalý problému ohledně karoserie? Potřeboval bych ji povařit, auto jsem koupil bez koroze, no po zime se vyrojila na vic mistech, z ceho usuzuju ze to nekdo nachystal na prodej, dokaze mi nekdo rici kolik by stala vymena ci vyvareni prahu a vymena ci vyvareni zadnich blatniku? plus samozrejme lak celuch boku i se zavetrim a sloupky...Moc lidem se do toho nechce a kdyz se rozhodnu auto si nechat tak bych rad aby to vydrzelo treba 5 let..
patrikE39

#2 Příspěvek od patrikE39 »

někdo tu psal že vyvaření prahů a vystuhy pro zvedák, včetně antikorozního nástriků a vrního laku bylo myslim že 15tis... ale co jsem pátral co zadní blatníky/lemy tak nikde jsem nenašel nějaké polotovary na přivaření.. jen nalepovací lišty které jakože schovají rez
Brnda

#3 Příspěvek od Brnda »

Me se ze aci uz ma lemy v nabidce
assassin_89

#4 Příspěvek od assassin_89 »

Neví někdo o někom na koho se s vyvarenim tech kostek obratit v Pardubickem kraji nejlepe okoli PCE ?? Na leve strane jsem potreboval zvednout a totalne KO

Prikladam ilustracni foto
http://assassin89.rajce.idnes.cz/nastenka#kostka.jpg
homy

#5 Příspěvek od homy »

to mi chceš říct, že v F10 pokud nemáš průchozí nakládací systém, tak nesklopíš sedačky?

Já ho mám a můžu protáhnout např. lyže v loketce, kde je i vak na lyže a nebo sklopit obě sedačky samostatně, sklopení se ovládá přes kufr
Odpovědět