Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 525 i 2001
-
mám e39 01 komplet mtech a furt mi teče olej odněkud,ventildekl 2x přetěsněn i olej.vana i vyměněn olej.měnič "ufo"...furt pára jak hovado a jednou mi ten dým vlezl i do intecu a pak od kapoty se to plížilo po skle až na střeše se kouř rozplynul.
jezdí jako drak,blok prý není prasklé.hadice též gut.
motor se mi nechce vyndávat,protože jak měnili oil.měnič tak pry něco nzapojili a motor už nejde jako r&r,alec klepe,kašle,dusí se a volnoběh ventil je čistý a 155tkč za dovoz z reichu v ().asi nějak rozbili hoši čidlo klepání a ojnice či co dle mne.
už na to nemám nervy a neměl sem od "chytráků" ukecat a pořídit si opět třícu neo dokad mám dost lovů tak e12 vše se šíbrem.
neví někdo prosím kudy ještě to může asi z motoru olej téct?
a ještě co mi "páni opraváři zku eh teda pokazili na motoru,že ten motor ted v běží jako staré ztrhané pes?
díky za info.
jezdí jako drak,blok prý není prasklé.hadice též gut.
motor se mi nechce vyndávat,protože jak měnili oil.měnič tak pry něco nzapojili a motor už nejde jako r&r,alec klepe,kašle,dusí se a volnoběh ventil je čistý a 155tkč za dovoz z reichu v ().asi nějak rozbili hoši čidlo klepání a ojnice či co dle mne.
už na to nemám nervy a neměl sem od "chytráků" ukecat a pořídit si opět třícu neo dokad mám dost lovů tak e12 vše se šíbrem.
neví někdo prosím kudy ještě to může asi z motoru olej téct?
a ještě co mi "páni opraváři zku eh teda pokazili na motoru,že ten motor ted v běží jako staré ztrhané pes?
díky za info.
-
-
-
- Člen Klubu
Co jsem u opravy slyšel tak prasklá hadice č.3 mohla vyvolávat ty kouřový clony.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=15
A ten olej na bloku není úplně čerstvej, každopádně nech to postříkat čističem/rozpouštědlem a uvidí se pak časem po výměně..
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=15
A ten olej na bloku není úplně čerstvej, každopádně nech to postříkat čističem/rozpouštědlem a uvidí se pak časem po výměně..