Tak jsem se konečně dostal k mechanikovi a po kontrole celého systému jsou v háji čidla regulace výšky vozu. Dle jeho vyjádření se do nich časem dostane bordel a uvnitř se pomalu ale jistě vydřou. Je tam potenciometr a ten potom vysílá nepřesné údaje a hází to chyby. Každopádně chci varovat všechny, kdo to ještě neřešili, ať si sundají kryt v pravém podběhu, kde je kompresor a zkontrolují si to tam. Já měl v tom krytu asi tak 5 kg bláta a štěrku a je tam takové molitanové lože právě na ten kompresor a to bylo také plné bláta a v tom si pěkně hoví kompresor. Samozřejmě největší průšvih je v tom, že sací hadice nejen že je zpuchřelá ale ona měla co 5 cm normálně regulérně díru, tím pádem si kompresor pěkně saje všechny tyhle sračky do sebe a pomalu se zadírá. Takže novou hadici + filtr a prostrčit to do kufru ať to saje čistý vzduch. Už jsem tu dávno tuto radu četl ale nepředpokládal jsem, že to bude takhle špatný a ono je to nakonec ještě horší! Rada na závěr, nebuďte líný jako já a zkontrolujte si to! P.S. Jo a neví někdo prosím, kde je ovládací relátko? Dle ETK díl 21 u regulace světlé výšky. Díky!
matiz píše:Vyrid mechanikovi, ze potenciometr v tom senzoru ROZHODNE neni. Je tam inkrementalni cidlo.
Něco takového říkal ale fungování tohoto zařízení mi vysvětloval na principu potenciometru. Z těchto dvou slov mi pouze toto nebylo úplně cizí a tak jsem to i napsal. Nemusíš se hned čertit Radši mi poraď, kde najdu to relátko
Je mi lito, nemam duvod podporovat tento klub radama kde se mi pak odvdeci tim, ze mi smazou inzeraty. Necertil jsem se, jen jsem to napsal proto aby se nekdo nesnazil merit odpor.
matiz píše:Je mi lito, nemam duvod podporovat tento klub radama kde se mi pak odvdeci tim, ze mi smazou inzeraty. Necertil jsem se, jen jsem to napsal proto aby se nekdo nesnazil merit odpor.
Já měl až dodnes pocit, že tento klub, potažmo forum sdružuje partu lidí se stejným koníčkem, kteří si navzájem pomáhají a když ví, poradí. Já ti rozhodně žádný inzerát nesmazal a trochu nechápu tvojí reakci. Nehledě na to, že radíš v každém druhém tématu a vlastně i tady o kousek výše. Ale v pohodě, já si holt dám tu práci a najdu si relátko sám.
Pokud se nepletu, je relatko za kusem plastu co se da oddelat kdyz otevres schranku pred spolujezdcem... ta stena naproti uvnitr. Kdyztak me nekdo opravte.
Je to pár dní co sem četl tenhle článek,a co se nestane.Včera sednu do e61 a rozsvítí se stejná chyba.Udělá mi to jen za studena.Potom už se mi ta chyba nerozsvítí.Uplně se bojim jet za snejkem abych zjistil kde je chyba
Chlapi pridavam se s dotazem pripadne k tomu vasemu problemu.
Prijel jsem vecer domu auto ok,rano kdyz jsem prisel auto sedle uplne na zadku nejspis uplne vypustene oba mechy,sednu do auta,vyskoci tato chyba co Vam. Jen ikdyz nastartuju a jedu tak kompresor ani tuk jede to na vyfouklych mechach a skace to jak potvora neridi tuhost.
Chci se zeptat jestli se to nekomu stalo,z niceho nic ani tuk.Co tak ctu tak vetsine vam to jen vyskocilo a trosku blblo ale me to vzbec nereaguje.
Diagnostika az v utery tak se ptam predbezne
Měl jsem audi allroad, naprosto stejný princip, ted mám E61. Doma si krásně uděláš diagnostiku měchů a to tím, že použiješ jarovou vodu, často to ucházelo v ohybu měchu, přívodu hadičky do měchu, čidlo často dělá, že když nastartuješ tak ti auto místo toho spadne na zem. kompresor se vyznačuje při potížích sosti hlasitým zvukem, jakoby byl užž vyběhanej (existují na to servisní kroužky (otázka 1000 - 2000kč) téměř všechny kompresory jsou stejné (až na pár detailů) a poslední věc méně častá je rozdělovací kostka ventily zatuhnou a zůstanou pootevřený a vzuch uteče ven. V zimě je často problém s vlhostí a pokud je už i starý vysoušeč tak ventily zamrzají...
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli se s tím už někdo nesetkal...
Mám e61 530xd r.v.06 a včera po chvíli jízdy vyskočila hláška CHYBA REGULACE VÝŠK, tak jsem zastavil a koukal na výšku, vše bylo ok, nikde to nesedělo, na pohled vše v pořádku. Než jsem dojel domu, kompresor při jízdě chvilku dofukoval. Pak se objevila ještě ZÁVADA NA SYSTÉMU SLEDOVÁNÍ TLAKU V PNEU. To už jsem byl nervozní a kousek před domem hláška SELHÁNÍ CENTRÁLNÍ ELEKTRONIKY (na chvíli poklesly ručičky a smazaly se všechny check hlášky jako je opotřebení destiček, PDF atd). V servise jsem si nechal načíst závady a bylo tam: chyba komunikace kompresor > jednotka, čidla niva > jednotka a chyba na relé jednotky regulace výšky. V servisu se teď přezouvá, takže zjišťuji za tím sám...mám podezření na zateklou vodu k jednotce...
S autem doteď nic nebylo, tak jsem celkem vyděšený, za každou radu předem moc děkuji.
Mně to občas taky vyskočilo,ale výška byla v pohodě.
Co si pamatuju,chyba se vyskytovala u čidla niva na zadním kole,udržuje se v tom kondenz.
Zkus začít tam,ale je možná i zateklá ŘJ v kufru pod rezervou,na to trpěli.Doporučuji vyřešit provrtáním dvou malých otvorů v nejnižším místě u jednotek,aby měla kudy voda vytejkat.
Pokud budeš mít ŘJ uvnitř zoxidovaný,asi budou v háji.Mám jednoho týpka kterej by je možná dal dohromady,je z Prahy.Kdyžtak piš SZ.