kolik stojí výměna gufer ventilů u E60 motor N62B25 a co vše je potřeba koupit při sundání hlavy kromě těch gumových kroužků a samozřejmě těsnění,je potřeba asi ten přípravek na aretaci vaček a co ještě ?
Pani tak auticko mam hotove, poskladane a jazdi ako ma.
Vymena gufier nebol problem, ale problem bol prave s tym secondary air system. Kupili sme kefku na cistenie brokovnic ktora sa navarila na vrtacku a a cistic na skrtiace klapky a cistilo sa. Bohuzial nefunguje to tak jednoducho, porty na prvych dvoch valcoch zozadu na oboch stranach povolili, ale dalsie ani bohovi. V dosledku toho ze motor zral olej tak to bolo totalne zabite karbonom a zabednene. Tie porty sa musel mechanicky pracne "prebit", co trvalo nejaky cas a vobec to neslo jednoducho. Treba si vyrobit speci nastroj a vela trpezlivosti.
Amici taky ohnuty klinec predavaju za 90 bucks.
https://www.agacoolantpipe.com/product/ ... -hook-tool Bohuzial bez vyndania motora si s nim asi tazko niekto pomoze..... Je teda dobre ze motor bol vonku, inac nie je sanca tie porty precistit.....
Tu je video od amikov ako sa to na aute spravit neda
Ahoj, smím vědět, kolik tě celá akce orientačně stála?
Chystám se letos do něčeho takového, tedy hlavně chci vyřešit trubku a při tom zbytek. Představu mám, jen chci vědět nakolik se liší od reality Díky
Hm, to neviem presne povdedat, lebo popritom sa menil olej, filtre, nova bateria, battery sensor, a vsetky sviecky a stalo ma to komplet aj s dielmi okolo 1700-1800eur.
Dajme tomu ze bez tych veci hore cisto len vymena gufier mozno teda 1000 - 1200. AK chces tak mam presny rozpis matrosu co tam isiel (myslim aj tie ine tesnenia, su ako kity).
Zdravím airbone pokud by ti nedělalo velký problém poprosím o zaslání seznamu matrialu do SZ. Mám tu samou motorizaci a sem tam mi to také zakouří. Moc díky. Přeji ať ti to jezdí jako nové.
mobilman píše:Zdravím airbone pokud by ti nedělalo velký problém poprosím o zaslání seznamu matrialu do SZ. Mám tu samou motorizaci a sem tam mi to také zakouří. Moc díky. Přeji ať ti to jezdí jako nové.
Ok moc dik, jazdi to velmi dobre.
Hod mi email do sz a poslem ti to.
Ahoj, díky za informaci. Pokud to není problém, můžeš mi to zaslat také na martin.vanek7(at)gmail(dot)com ?
Spíš jen pro zvědavost.
Včera jsem to řešil se Snejkem, motůrek půjde ven a bude se dělat vše včetně trubky. Pak poreferuju.