Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jaká kola na E39
-
Zdravím,
nemá někdo praktickou zkušenost s komfortem 17" a 16" kol na E39 touring? Mám 17" style 49, které se mi nelíbí a uvažuji o nových, tak nevím, jestli jít znovu do 17" nebo 16"
Co se vzhledu týče, tak bych si vybral i mezi 16", jediná věc je, jaký to bude mít dopad na kvalitu jízdy. Jde mi primárně o co největší komfort, ale doufám, že nebude velký rozdíl v tom, jak drží na silnici atd..
nemá někdo praktickou zkušenost s komfortem 17" a 16" kol na E39 touring? Mám 17" style 49, které se mi nelíbí a uvažuji o nových, tak nevím, jestli jít znovu do 17" nebo 16"
Co se vzhledu týče, tak bych si vybral i mezi 16", jediná věc je, jaký to bude mít dopad na kvalitu jízdy. Jde mi primárně o co největší komfort, ale doufám, že nebude velký rozdíl v tom, jak drží na silnici atd..
-
Ono možná taky záleží na barvě, já třeba viděl černýho toura v M paketu na style 49 a vypadal moc dobřesuchyChmel píše:Díky za odpovědi, asi půjdu do 16". Ten style 49 se prostě na tu 39tku nehodí, mnohem víc se mi líbí style 32, 82 nebo 48...

style 32 je taky good, ale určitě bych nevolil 16" .... můj názor

e36 328i coupé
-
Totic píše:Style 49 je takovej "retro" a má něco do sebe, ale bude vypadat líp na něčem sníženém. Jinak za mě 17" minimum na E39 aby to trochu vypadalo, na výběr je jich hafo. Pokud nejezdíte zrovna po poli nebo okrskách 3.kategorie tak nevím kde je s tím na ser. podvozku problem
No trochu z toho mám strach. Jsem na zítra objednanej do servisu, tak uvidím, co mě řeknou. Ale asi bych i tak šel do 16", tak komfort je pro mě číslo 1.
ahoj, na zimu mam 225/55 r16 klasické kanaldekly. na leto 245/40 18 a 275/35 (?) 18. rozdíl v komfortu je znatlený. 16 plavou, 18 sedí. vzadu mám měchy, komfortní podvozek a zdá s emi to tak akorát. M paket podvozek na 18 už bude asi docela tvrdý na ježdění s rodinkou po okolí. ja spíš zvažuju přední nápravu uložit do polyuretanu at se to řízení zpřesní. mám V8, tedy maticové řízení
Taky přidám dotaz abych nezakládal zbytečně téma.
Mám 525i touring automat, koupil jsem na 16'' styling 33, ty bych chtěl nechat na zimu a na léto se rozhoduji mezi styling 124 a styling 162.
Myslel jsem na 17'', ale nejsou skoro k sehnání tak asi šáhnu po 18''
má někdo tyto kola v 17'' a 18'' na pětce touru?
Jak je to poznat na jízdních vlastnostech a na spotřebě oproti 16'' ?
Mám 525i touring automat, koupil jsem na 16'' styling 33, ty bych chtěl nechat na zimu a na léto se rozhoduji mezi styling 124 a styling 162.
Myslel jsem na 17'', ale nejsou skoro k sehnání tak asi šáhnu po 18''
má někdo tyto kola v 17'' a 18'' na pětce touru?
Jak je to poznat na jízdních vlastnostech a na spotřebě oproti 16'' ?
Filozof : Tak nějak jsem si to myslel, proto jsem chtěl ty 17'' a obout na 235/50 kde by to asi nebylo zas tak moc citelné.
Vzhledem k nájezdu 4-6tis km za měsic je pro mě spotřeba celkem duležitá. Jinak bych asi bez váhání vzal 18''
Nicmeně zopakuji otázku zdali má někdo z klubáků styling 124 nebo 162 nejlépe na černém touru
Vzhledem k nájezdu 4-6tis km za měsic je pro mě spotřeba celkem duležitá. Jinak bych asi bez váhání vzal 18''
Nicmeně zopakuji otázku zdali má někdo z klubáků styling 124 nebo 162 nejlépe na černém touru

Filozof : Tak nějak jsem si to myslel, proto jsem chtěl ty 17'' a obout na 235/50 kde by to asi nebylo zas tak moc citelné.