Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E60 automaticke cent. Zamykani

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
filiposvw

#1 Příspěvek od filiposvw »

Celou dobu se auto pri rozjezdu po nastartovani vzdy samo po par sekundach zamklo. Ne ze by mi ti chybelo, ale najednou to nedela.

Da se to nekde zapnout, vypnout a nastavit?
sonyk02

#2 Příspěvek od sonyk02 »

mělo by to být někde v nastavení iDrive.
koukám že máš dost dotazů na ovládání vozu, tak bych ti doporučil přečíst si komplet celý návod k autu, dost věcí se tam dozvíš jak funguje, něktrý bys ani sám možná neodhalil.
filiposvw

#3 Příspěvek od filiposvw »

sonyk02 píše:mělo by to být někde v nastavení iDrive.
koukám že máš dost dotazů na ovládání vozu, tak bych ti doporučil přečíst si komplet celý návod k autu, dost věcí se tam dozvíš jak funguje, něktrý bys ani sám možná neodhalil.

Spravnej postreh. Jsem cerstvej majitel a objevuji to je fakt. Navod jsem vcera jen prolistovl, je totiz nemecky a to umim jen pozdravit.
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Záleží na tom, který klíč k otevření auta použiješ. U keyless systemu jaký klíč je aktuálně vložen nebo přítomen ve tvé kapse nebo někde ve vozidle. Dále záleží na tom, jestli auto odemkneš mechanicky klíčem, dálkovým ovládáním nebo dotekem na kliku (u keyless systemu). Kromě návodu doporučuji přečíst http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=102588 , při pokusech vždy mít alespoň jeden klíč mimo auto na bezpečném místě a u keyless systému nezapomenout takový klíč někde v autě. :D
sonyk02

#5 Příspěvek od sonyk02 »

ten návod pohledej na netu určitě ho někde najdeš ke stažení v češtině, já sem ho taky někde stáhnul.
filiposvw

#6 Příspěvek od filiposvw »

starML píše:Záleží na tom, který klíč k otevření auta použiješ. U keyless systemu jaký klíč je aktuálně vložen nebo přítomen ve tvé kapse nebo někde ve vozidle. Dále záleží na tom, jestli auto odemkneš mechanicky klíčem, dálkovým ovládáním nebo dotekem na kliku (u keyless systemu). Kromě návodu doporučuji přečíst http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=102588 , při pokusech vždy mít alespoň jeden klíč mimo auto na bezpečném místě a u keyless systému nezapomenout takový klíč někde v autě. :D

Klic mam Furt stejnem a otviram to jen prez nej na dalku.
mi00wa

#7 Příspěvek od mi00wa »

idrive, zmáčknout (zatlačit) kolečko, pak najít nastaveni vozidla (vehicle setting) po té položka zamknuti dveří (door lock) a mělo by tam být napsané > zamknuti při rozjezdu potvrdit
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od ROBi »

Pokud mrknes na webovky BMW, tak ti navod v cestine zaslou zdarma na DVD ;)
Odpovědět