Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Chyba SOS volání
Nesetkal se někdo s touhle chybou? Nikdy jsem to tlačítko na stropě nezmačkl a z ničeho nic vyskočila tahle chyba. Nijak to neomezuje, jen to tam na mě při každým nastartování vyskočí. Neví někdo jak se toho zbavit? Zkoušel jsem to smazat přes INPU, ale tam to ani mezi chybami není. Díky za rady 

- Přílohy
-
- 20150413_183147260_iOS.jpg (186.77 KiB) Zobrazeno 1208 x
Zdravím: To já hned po koupi auta neodolal a tlačítko SOS na stropě zmáčkl v domění že se ještě systém dotáže zda volat SOS, ale omyl - hned to začalo volat tísňovou linku i bez SIM karty a než jsem se vpamatoval tak se přes HF repro ozvala dispečerka tísňové linky - hmohl jsem se pouze na omluvu, že to bylo neumýslné a že je to omyl - zavěsila a já se tomu tlačítku vyhýbám i pohledem. Ale mám jistotu že to funguje
A tobě asi né - nebo to zkus. 

-
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem měl nutkání to zmáčknout.mobilman píše:Zdravím: To já hned po koupi auta neodolal a tlačítko SOS na stropě zmáčkl v domění že se ještě systém dotáže zda volat SOS, ale omyl - hned to začalo volat tísňovou linku i bez SIM karty a než jsem se vpamatoval tak se přes HF repro ozvala dispečerka tísňové linky - hmohl jsem se pouze na omluvu, že to bylo neumýslné a že je to omyl - zavěsila a já se tomu tlačítku vyhýbám i pohledem. Ale mám jistotu že to fungujeA tobě asi né - nebo to zkus.

Tak jak každej GSM telefon.SpookyKT píše:Taky jsem měl nutkání to zmáčknout.Ale nechápu, jak se to dovolá na linku bez aktivní SIMky...
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
třeba že to automaticky zavolá záchranku když vystřelí bagy, známé nedal přednost passat a šla s E90 přes střechu, visela v pásech, lidi v passatu na tom zdravotně nebyli moc dobře a zrovna nikdo nejel, tak první co uslyšela bylo že na nu někdo mluví z repráků, hned si tak přivolala sanitku.Filozof píše:mělo by to udávat taky polohu auta při havárii se to automaticky aktivuje...
Nevíte o tom systému SOS více ? Co vše to umí krom vytočení linky ?
nevím jak E60 ale E65 má v idrive nastavenou i barvu auta a SPZ + počet lidi v autě dle zátěžových deček, a tydle informace by jim to mělo poslat V SMS, jeslti to funguje i u nas nevím.