Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
535d vs.535d
Ta první má dynamic drive, což je naprosto super věc. Bez toho bych 5er nebo 7er nechtěl. Stejně tak aktivní řízení a HUD. Jinak snad seženeš i něco zachovalejšího než ta první. Ale spíše bych doporučil 545/550i a dát na LPG, nebo ještě lépe 7er když už chceš sedan. Já mám 545 jen protože jsem potřeboval kombík.
Jo o tom už jsem normálně chvíli přemýšlel
Ale ta 545 mě už vyšla asi na 360tis., tolik mi za to nikdo nedá, takže si ji snad nechám do doby, než přijatelně slevní Tesly. Ještě mě čeká výměna oleje v automatu a protože 5ky neděláš, tak to chci spojit s cestou do Jihlavy (ZF Pakra) a výhledově možná repas řízení, aby to bylo dokonalé ...
Ale jak sakra víš, že mám dodávku?
Lukášovi jsem to neříkal, nebo se snad znáš s tím co mi ji prodal? (volantech) Ten je taky celkem fanda BMW. A dodávka stejně bude pro zaměstnance, na víkendy s malou a psem je kombík přecejen asi lepší.

Ale jak sakra víš, že mám dodávku?

Sorry, neuvedomil jsem si ze se bavime o pre-LCI, delena tlacitka jsou az u LCI, kde to je usporadane vertikalne.JaraX píše:aha, to sem si nějak neuvědomil a které tlačítko pak teda chybí k tomu aby to mělo ty "dělená tlačítka"sonyk02 píše:ta první má el. roletu vzadu, a ta druhá tam není vidět na dveře kde je to tlačítko, ale jelikož to vypadá že má boční roletky vzadu, tak bude mít snad i zadní roletu taky.
HDC?
Tady nechybi nic.
Jaraxi běž do cartecu. A pro moji radost bys mi mohl pujčit potom M3-M4. Klidně bych dal něco na benzín to není problém.
Stačí mi na 30-60minut a budu spokojenej. Navíc pokud budeš mít dobré místo mohl bys mít hodně zákazníků z klubu :
Ale co vím tak jeden nejmenovanej technik jezdí domu normálně v BMW z firmy není to cartec ale renocar. A každej večer končí a jede domu v BMW jaké zrovna je. To docela koukám. že to je možné takto, mám to přímo od jeho manželky ale nebudu prozrazovat kde a kdo to je ale prej je to běžná praxe.
Jinak ani netuším kolik si technik v cartecu vydělá ale známej v renocaru co tam dělal měl kolem 20-22tis před pár lety takže žádnej vatař z něho nebyl.
Jedině dělat na obchodě případně nějakou vyšší pozici...Proto šel pak taky na soukromo domů kde je svým pánem ...

Stačí mi na 30-60minut a budu spokojenej. Navíc pokud budeš mít dobré místo mohl bys mít hodně zákazníků z klubu :
Ale co vím tak jeden nejmenovanej technik jezdí domu normálně v BMW z firmy není to cartec ale renocar. A každej večer končí a jede domu v BMW jaké zrovna je. To docela koukám. že to je možné takto, mám to přímo od jeho manželky ale nebudu prozrazovat kde a kdo to je ale prej je to běžná praxe.
Jinak ani netuším kolik si technik v cartecu vydělá ale známej v renocaru co tam dělal měl kolem 20-22tis před pár lety takže žádnej vatař z něho nebyl.
Jedině dělat na obchodě případně nějakou vyšší pozici...Proto šel pak taky na soukromo domů kde je svým pánem ...
hodně se odvíjí od AWček, prostě když si lama a měníš olej 3 hodiny tak máš pak třeba jen 12-13, ale pokud seš fakt dobrej a děláš za dva tak máš třeba i 25, ale to je tak nějak strop, ale furt bych na tom byl finančně líp, akorát bych přišel o jméno.
prodavači a manažeři můžou normálně jezdit ve služebákách, technici ne, ale ty nový auta sou stejně o ničem,
prodavači a manažeři můžou normálně jezdit ve služebákách, technici ne, ale ty nový auta sou stejně o ničem,
tak nějaké modely jsou v pohodě. taková 335i nebo 435i či Mpower nebo 7er bude jistě moc fajn.
Jo ve služebních. Hlavní technik nebo vedoucí. To mají fajn že si jezdí v BMW.
Ano přesně tak přijdeš o jméno.
A na soukromo mi neříkej že si těch 30-40papíru nevyděláš ty a snejk. Prostě děláte BMW opravy za desítky tisíc to by bylo hodně špatné kdyby jste si alespon rozumně nevydělali. Toho času stráveného v autech je mazec.
Navíc nesmíš každému kamarádovi dělat vše zadarmo nebo za děkuji tedy pokud to takto u vás chodí nevím...ale kamoš hodně věcí dělal za minimum případně drobnosti grátis a pak byl furt bez peněz a nebavilo ho to....pak trochu aspon nasadil ceny po pár stovkách za ukony a už má aspon peníze kolem 20ky někdy i 30 a je v klidu...

Jo ve služebních. Hlavní technik nebo vedoucí. To mají fajn že si jezdí v BMW.
Ano přesně tak přijdeš o jméno.
A na soukromo mi neříkej že si těch 30-40papíru nevyděláš ty a snejk. Prostě děláte BMW opravy za desítky tisíc to by bylo hodně špatné kdyby jste si alespon rozumně nevydělali. Toho času stráveného v autech je mazec.
Navíc nesmíš každému kamarádovi dělat vše zadarmo nebo za děkuji tedy pokud to takto u vás chodí nevím...ale kamoš hodně věcí dělal za minimum případně drobnosti grátis a pak byl furt bez peněz a nebavilo ho to....pak trochu aspon nasadil ceny po pár stovkách za ukony a už má aspon peníze kolem 20ky někdy i 30 a je v klidu...
30-40 si určitě nevydělám,
vydělá se tak 60k měsíčně, z toho platím 26k výplata zaměstnance s odvodama,
3,5k moje odvody, to máš 30k, dílna včetně topení, elektriky, a nějakýho servisního vybavení stojí tak 10-15k podle toho jakej je měsíc, takže výsledek seš někde 15.
Občas udělaj mechanici nějakej zámrd a platím to já, ale to se brzo změní, už mě to nějak nebaví a ceny určitě pujdou nahoru, přece jen co dělám tady nedělá nikdo na Moravě a jediná moje "konkurence" je vlastně Snejk,
zase výhoda je že máme s mladou celkem levnej život, teda než půjde malej do školy, maso máme vlastní, zahrádku taky, topíme dřevem který kupuju po kamionech za dobrou cenu, takže nám třem dohromady měsíčně stačí 10k.
ale to už jsme hodně OT
vydělá se tak 60k měsíčně, z toho platím 26k výplata zaměstnance s odvodama,
3,5k moje odvody, to máš 30k, dílna včetně topení, elektriky, a nějakýho servisního vybavení stojí tak 10-15k podle toho jakej je měsíc, takže výsledek seš někde 15.
Občas udělaj mechanici nějakej zámrd a platím to já, ale to se brzo změní, už mě to nějak nebaví a ceny určitě pujdou nahoru, přece jen co dělám tady nedělá nikdo na Moravě a jediná moje "konkurence" je vlastně Snejk,
zase výhoda je že máme s mladou celkem levnej život, teda než půjde malej do školy, maso máme vlastní, zahrádku taky, topíme dřevem který kupuju po kamionech za dobrou cenu, takže nám třem dohromady měsíčně stačí 10k.
ale to už jsme hodně OT
Co řikáte na toto:
http://auto.bazos.cz/inzerat/45639849/P ... vybava.php
Serviska do 23Otkm, motor prý měněn při 280tkm, auto má nájezd 309km.
Zatím jsem neslyšel z okolí, defakto i z fóra nic kladného na ty "pětky", sám jsem měl pouze 320d E90 a 335i E92 a ty byly až na malé poruchy ok.
http://auto.bazos.cz/inzerat/45639849/P ... vybava.php
Serviska do 23Otkm, motor prý měněn při 280tkm, auto má nájezd 309km.
Zatím jsem neslyšel z okolí, defakto i z fóra nic kladného na ty "pětky", sám jsem měl pouze 320d E90 a 335i E92 a ty byly až na malé poruchy ok.
jo když se dělá servis "správně", tak to pak stojí statisíce a každej rok se to několikrát musí odtahovat. 
A já si stěžuju, že se mi to auto sype.... no kdybych do toho měl ročně nasypat statisíce, tak už to auto nemam!
Mě za ty roky odtahovali jednou (nechci napsat jen, protože i to je dost). Praskla mi vodní pumpa. No už to holt má nalítáno svý.

A já si stěžuju, že se mi to auto sype.... no kdybych do toho měl ročně nasypat statisíce, tak už to auto nemam!
Mě za ty roky odtahovali jednou (nechci napsat jen, protože i to je dost). Praskla mi vodní pumpa. No už to holt má nalítáno svý.