Totic píše:Style 49 je takovej "retro" a má něco do sebe, ale bude vypadat líp na něčem sníženém. Jinak za mě 17" minimum na E39 aby to trochu vypadalo, na výběr je jich hafo. Pokud nejezdíte zrovna po poli nebo okrskách 3.kategorie tak nevím kde je s tím na ser. podvozku problem
No trochu z toho mám strach. Jsem na zítra objednanej do servisu, tak uvidím, co mě řeknou. Ale asi bych i tak šel do 16", tak komfort je pro mě číslo 1.
Tak opravdu to byl podvozek - Vymlácené silentbloky a špatné oba čepy. Borec říkal, že to vymění a uvidí se, jestli budou potřeba i ramena nebo ne... Tak jsem zase o něco chudší
Jinak se vrátím k původnímu dotazu. Ten styling 49, co mám teď, mě opravdu nepřijde pěkný na autě bez m-paketu. Hodně lidem se to sice líbí a když jsem řekl, že se jich chci zbavit, tak se celkem divili. Pro mě jsou teď favoriti tihle - styling 82 a 48. Prostě a jednoduše mně přijde, že dotváří takový ten luxusní dojem limuzíny. nebo doporučí někdo jiná kola?
Mám 18" (235 předek a 255 zadek) ale jen proto, že auto nevyužívám denně. Sice perfektně sedí na silnici, vypadá hezky (v kombinaci se snížením) ale je to tvrdé. mmch dálky mám do 6l/100km a to si i na 250 km dlouhé trase občas zadračím, takže když nazuju 16tky tak budu jezdit za 5 l/100km ??? Myslím, že to takový vliv na spotřebu nemá. (tlak mám o něco málo větší než se na tento rozměr udává - cca o 0,2bar)
Totic: Na e39 touring 525i
Ale všiml jsem si v katalogu, že se 124 dělali v několika verzích ET a je tam jak nižší tak vyšší než mají 162. A 162 se dělali jen s jedním ET a taky jsem si všiml, že jsou o 2,5 - 2,9kg těžší.
Jen si teď nejsem jist jestli čim větší ET tím více jsou utopené nebo naopak.
Uvedl by jste mě někdo do obrazu?
DaweTDS píše:Já mám i pod 124 2cm podložky a myslím,že je to akorát.. jinak to byla tramvaj
Taky mám vzadu pod Styl 124 distanční 20mm, vypadá to konečně "přirozeně" Předky ET jsou u většiny kol OK.. netřeba podkládat, aspoň to moc za deště nestříká na dveře.
Bary píše:Totic: Na e39 touring 525i
Ale všiml jsem si v katalogu, že se 124 dělali v několika verzích ET a je tam jak nižší tak vyšší než mají 162. A 162 se dělali jen s jedním ET a taky jsem si všiml, že jsou o 2,5 - 2,9kg těžší.
Jen si teď nejsem jist jestli čim větší ET tím více jsou utopené nebo naopak.
Uvedl by jste mě někdo do obrazu?
Jistě, poňadž máte zadokolky. Výraz Allrad tam vypovídá za vše. Na podvozku má 4kolka tolik (podle mě nepotřebný) techniky, že jsou nápravnice vystrčený ven a dohání se to vyšším zálisem ET, ne nepodobným jako na 3er.
já mám e39 525i "celů v mtechu" a je pravda,že mám zimní číny na 15kách hliníkách co vypadají jako plecháče rozměry asi 15-65-205 a spotřeba okolo 9,4 litru a pak letní typo 66 17-45-235+17-40-255 a spotřeba skoro o litr více=10.3l - 10,4l
tak by som s a aj spytal zostali my z 7er 18-nastky kola style 32 a chcel som ich dat na e39 ale chybicka sa vloudila vnutorna diera bola mensi!!! nakonec som zistyl ze kvazi vsetky rady bmw okrem e 39 maju vnutornu dieru na disku 72.6mm a len e39 74.6mm! je to vlastne mozne lebo len ja som trol a neco delam spatne ! a na konec vosli by tam ty 18-nastky dopredu 9j a dozadu 9.5j