Resil jste už někdo přesunutí kompresoru? Nevím kam ho vhodně umístit aby nerušil a zároven ještě vydržel nebot jsem četl několik příspěvků že po přesunu rychle odchází.
PRAHAV8 píše:Resil jste už někdo přesunutí kompresoru? Nevím kam ho vhodně umístit aby nerušil a zároven ještě vydržel nebot jsem četl několik příspěvků že po přesunu rychle odchází.
Díky vše jsem četl než jsem to tu založil. Spíše mě zajímalo jak to vyřešilo víc lídí nebot vím že přesun kompresoru s tím abych zachoval jeho životnost je složité.
Ja jsem ho kompletne vybrakoval, sundal z nej ventily s relatkem a napasoval to do prave kapsy nad baterku, je tam nakrivo, spis svisle uz rok a ctvrt a v pohode..
jelikož dělám často repase těchto kompresoru (E53) je stejnej, tak mužu zodpověděně říct že je mu jedno jak bude, žadnej olej tam není, je to suchej kompresor,
JaraX píše:jelikož dělám často repase těchto kompresoru (E53) je stejnej, tak mužu zodpověděně říct že je mu jedno jak bude, žadnej olej tam není, je to suchej kompresor,
zdravim pane, na kolik vyjde repase?
ta vysouseci napln, to se dava do kompresoru nekam?
diky