Hoši neřešil někdo nějake repliky faceliftových zadních světel?Co jsem zjištoval,tak předělat předface na face je docela náročné jak finančně,tak fyzicky .Proto zvažuji tuto možnost,ale chtěl bych fakt přesné kopie a ne žádný cirkus
Díky za postřehy
jak říkám jedině přesné repliky,ale to asi nebudou,takže asi spíše nechám to co mám.Nevím jistě jestli chci utopit tolik peněz do světel,abych to předělal,protože cca 30 tis. je asi minimum...
Kde si vzal 30tis? když budeš hodně shánět tak to celý i s prací se dá do 10tis. udělat. (samo že světla použitý)
Edit: za 30k bys měl už komplet přední i zadní FL světla.
No právě jsem někde četl že samotnej předek nebo zadek nejde,že se musí udělat obojí+lichtmodul+kabeláž+kodovaní.Byl bych moc rád kdyby tomu tak nebylo
V Polsku je máš za 1200 Zl a redukce za 120 Zl a zbytek ti někdo udělá. cenu ti psát nebudu, protože těžko říct za kým s tím pojedeš, ale vím že lichvář co za ním byl týpek to dělal za litr.
magisterr píše:V Polsku je máš za 1200 Zl a redukce za 120 Zl a zbytek ti někdo udělá. cenu ti psát nebudu, protože těžko říct za kým s tím pojedeš, ale vím že lichvář co za ním byl týpek to dělal za litr.
Nevím za jakým lichvářem byl ale litr za práci si myslím že je ještě slušná cena. Ona s tím nějaká ta práce je. Já si to dělal sám a za méně než litr bych to nikomu nedělal.
Takže to dodělat postupně jde? Třeba nejdřív ty zadní andělský perutě + LCI retrofit wiring kit a někdy až v budoucnu pak předky? Nebude problém s překódováním lichtmodulu LM1/LM2?
Problem to s lm1 neni, sam jsem si to ted tak taky delal. Retrofit kabelu stoji v bmw cca 800, na ebayi to byva za vic. Jedine co jsem musel udelat na retrofit kabelu bylo prepinovat obrysovky s brzdama a druhou zarovku brzdovek pripojit paralelne na prvni. Stary lm1 pry nema brake force display, kdy se pripina druha brzdovka pri intenzivnim brzdeni. Zda tomu u lm1 tak skutecne je, jsem nezkoumal.