Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E61 automat - houpání otáček
-
Na E61 u automatu při konstantní jízdě po rovině houpají otáčky cca o 500. Při sekvenci je to sice lepší, ale asi jen tím že jsou vyšší otáčky. Vzhledem k tomu že převodovka řadí jinak dobře, usuzuju na měnič na odchodu nebo nefunkční jeho zamykání. Potřebuju prověřit to zamykání resp. poslat měnič na repas.
Nějaké firmy co se repasem zabývají a máte je vyzkoušené? Popř. tipy na co ještě kouknout?
Nějaké firmy co se repasem zabývají a máte je vyzkoušené? Popř. tipy na co ještě kouknout?
-
-
-
- Giovany1971
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuji koupit měnič nový..néé repas...skoro po každe montaži repasu se prevodovka chová uplně jinak... nejede jak má.. nemluvě o tom že jsem ve dvou případech našel kovové šponý.//protečené sváry//..To co je v Ostravě je určitě Polské..né že by nešel udělat repas hydrom..dobře..ale je to jako s turbodmychadly..opravuje to každý kdo má v prdeli díru...a výsledky na hovno.. pokud budu měnič muset měnit raděj obětuji ty peníze a zaplatím nový..je to jako nekonečné experimentovaní s levnějšími díly náprav..tlumiči atd...Je to dvojí práce..dvojí placení.tommy_romeo píše:diky diky. Menil uz nekdo z vas ten menic? Kolik to tak vyjde? A hlavne jak akutni je vymenit ho nerad bych nekde zustal stat
Měnil jsem měnič v Pakra Jihlava.Oficialní zastoupeni ZF pro Českou republiku.Komplet výměna i s olejem a průchodkou,kontrola mechatroniku prostě jak to má být 30600,-
Slušné jednání délka opravy 2dny.Musel jsem jim nahlásit předem výrobní číslo převodovky.Vyřizoval to pan Kounek.Maximální spokojenost.Mohu jen doporučit.Žádný pokus omyl.
Slušné jednání délka opravy 2dny.Musel jsem jim nahlásit předem výrobní číslo převodovky.Vyřizoval to pan Kounek.Maximální spokojenost.Mohu jen doporučit.Žádný pokus omyl.