Ahoj, chci se zeptat jestli se mění a popř po kolika km v 8st automatu u bmw 525xd F10 (rv2012)
Zároveň kdyžtak prosím o kontakt na někoho z Prahy a okolí, kdo to opravdu umí vyměnit. Děkuju
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Výměna oleje v 8st automatu u F10
pokud s autem jezdíš rozumně a netaháš vlek apod ani nelitáš furt v omezovači tak stačí první výměna 100tkm, další po 50-70tkm, výměna pak bud ZF Pakra Jihlava nebo bych zkusil Autopupik jsou seriozni a určitě už dělali spoustu automatů.
až bude mít auto najete cca 200tkm nech si vyměnit i těsnění mechatroniku a průchodku i když tu bych dal novou možná už teď
až bude mít auto najete cca 200tkm nech si vyměnit i těsnění mechatroniku a průchodku i když tu bych dal novou možná už teď
-
psal jsem to tady:
za mne doporucuju v tomto pripade jedine ZF Pakra coz je zastoupeni vyrobce prevodovky:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=145997
vedi co delaji a delaji jen prevodovky.
(delal jsem si podrobnou srovnavaci resersi)
Doporuceny interval vymeny 80-120tis km[/url]
za mne doporucuju v tomto pripade jedine ZF Pakra coz je zastoupeni vyrobce prevodovky:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=145997
vedi co delaji a delaji jen prevodovky.
(delal jsem si podrobnou srovnavaci resersi)
Doporuceny interval vymeny 80-120tis km[/url]
-
No s pupikama je to na hodně dlouhý psaní precete si diskuze na sekci zkušenosti se servisy my tam s kolegama z prace kdysi jezdili mame ve firmě čtyři bmw ale už by nás tam nikdo nedostal. Ani zadarmo.
No a pan se ptal na prahu tak doporučuji tu kolinskou na Vinohradech nemusí jezdit až do jihlavy. Osobní zkušenost kompletní repase šesti stupňové ZF.
No a pan se ptal na prahu tak doporučuji tu kolinskou na Vinohradech nemusí jezdit až do jihlavy. Osobní zkušenost kompletní repase šesti stupňové ZF.
Moc děkuju za tip. Podle www se mi zdají ty z Jihlavy důvěryhodnější, ale zavolám tam i tam a pak se rozhodnu. Mám najeto kolem 115tkm a myslel jsem, že tak kolem těch 120tkm bych to udělal. Jezdím celkem rozumnou jízdou, tak to chci udělat, aby to vydrželo o něco déle než má. I když.. Měl jsem A6 3,0TDi Quattro a tam jsem najezdil cca 310tkm a nikdy nic neškubalo, ani sebemenší náznak za studena, že by bylo něco špatně. Asi je to vše o tom, jak se k tomu člověk chová..mocuryamater píše:No s pupikama je to na hodně dlouhý psaní precete si diskuze na sekci zkušenosti se servisy my tam s kolegama z prace kdysi jezdili mame ve firmě čtyři bmw ale už by nás tam nikdo nedostal. Ani zadarmo.