Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jak sviti E39 2003 bez xenonu??
- soukupadam
- soukupadam
- soukupadam
-
- Kontaktovat uživatele:
-
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to rok do 06/02, tak jsou ceny u halogenových světel cca od 5500,- pár u xenonů je to od 8000,-/pár
Pokud je to rok po 06/02 tak jsou ceny u halogenových světel cca od 9500,-/pár a u xenonů je to od 12000,-/pár
reference tady: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... &start=120
Galerie FB zde: www.facebook.com/svitlip
Pokud je to rok po 06/02 tak jsou ceny u halogenových světel cca od 9500,-/pár a u xenonů je to od 12000,-/pár
reference tady: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... &start=120
Galerie FB zde: www.facebook.com/svitlip
-
naprd na(),ale pokad dáš trocha svítivější "dži"(general eletric) tak svítí aspon slušně.
ani osramy nightbreaky či silversteiny či co taky na p--u.
jeden kema tam "lkw=kamiony-100w" a ty taky svítily na kkt nebo tam měl rallye 200w a ty taky na h-v-o...
to by si musel mět světla jak litáky veliký bo lichty na hledání bombardérů za války co vlastnil tenot(technische nothilfe) aby to good svítilo a ještě světlo jak po atomový bombě po výbuchu.
anebo ještě mít lichtrampu jak terenáci a haklí s tím jeeparničky-něco jako ()vinky.
mám taktéž "haloše" a někdy sem tam občas si vypomožu mlhovkama,ale ty taky sů v "důchodě a čekaj mr-ky na smrt"
ani osramy nightbreaky či silversteiny či co taky na p--u.
jeden kema tam "lkw=kamiony-100w" a ty taky svítily na kkt nebo tam měl rallye 200w a ty taky na h-v-o...
to by si musel mět světla jak litáky veliký bo lichty na hledání bombardérů za války co vlastnil tenot(technische nothilfe) aby to good svítilo a ještě světlo jak po atomový bombě po výbuchu.
anebo ještě mít lichtrampu jak terenáci a haklí s tím jeeparničky-něco jako ()vinky.
mám taktéž "haloše" a někdy sem tam občas si vypomožu mlhovkama,ale ty taky sů v "důchodě a čekaj mr-ky na smrt"
no auto je uz v prdeli sem tem svetlum neveril a sam majitel psal ze je to bida a ten interier me taky nesel ale mozna seda neni tak spatna...ale se drevem
http://www.ebay.co.uk/itm/2003-BMW-525- ... true&rt=nc
http://www.ebay.co.uk/itm/2003-BMW-525- ... true&rt=nc
Já mám bixenon na facelift E39 od Caknakise - na světlech se podílel Falcon a Daudgen.
Práce výborná, super domluva, vše co jsem si řekl mi udělali. svítivost naprosto brutální!!! to je 100 a 1 oproti origo vysvícenému xenonu.
Měnili mi štelovací tyčky, obě plexiskla, komplet vyčistili světla, namontování nových bixenon projektorů Hella, montáž kroužků UHP led V3 se zapojením na denní svícení, welcome light a pohasínáním na 50% při zapnutí potkávacích světel abych v noci neoslňoval.
komplet vše myslím za 16 tis... ale rozdíl je to fakt brutální, nová světla jsou nová světla. na oko to vypadá moc dobře a v noci tu investici oceníš. Mohu vřele doporučit
Teď dělají myslím i Quad xenon, že máš bixenony i v dálkách, ale nevim kolik to stojí...
jinak ty moje světla byly i se zapojením asi za 5 - 6 hodin hotové
Práce výborná, super domluva, vše co jsem si řekl mi udělali. svítivost naprosto brutální!!! to je 100 a 1 oproti origo vysvícenému xenonu.
Měnili mi štelovací tyčky, obě plexiskla, komplet vyčistili světla, namontování nových bixenon projektorů Hella, montáž kroužků UHP led V3 se zapojením na denní svícení, welcome light a pohasínáním na 50% při zapnutí potkávacích světel abych v noci neoslňoval.
komplet vše myslím za 16 tis... ale rozdíl je to fakt brutální, nová světla jsou nová světla. na oko to vypadá moc dobře a v noci tu investici oceníš. Mohu vřele doporučit

jinak ty moje světla byly i se zapojením asi za 5 - 6 hodin hotové

-
nevim jak je to pak tady v uk s MOT kdyz mas predelavku y nexenonu na xenony. jinak kdyz by jsi chtel videt nazivo jak sviti e39 bez xenonu bydlim kousek od londyna tak by jsme se mohly nekdy sejit a uvidis. aleco mam zkusenosti s nocni jizdou po okoli londyna tak vsude poulicnich lamp jak nasra**. nevim jestli to ma velkej vyznam. teda jezdim povetsinou M a A silnice.
-
Není mi jasné, proč by bixenon měl svítit lépe než origo xenon? Pokud to dobře chápu, tak bixenon má navíc jen xenonovou dálkovku, potkávačka je xenon u obou. A na dálkovku se většinu času jezdit nedá, protože každou chvíli jede něco proti.
Nejel jsem nikdy s bixenonem, ale origo E39 xenon v perfektním stavu (perfektní plexi i výbojka, samozřejmě v pořádku tyčky, seřízený sklon) svítí výborně. Rozhodně lépe než cokoliv s čím jsem měl tu čest u jiných značek aut.
Nejel jsem nikdy s bixenonem, ale origo E39 xenon v perfektním stavu (perfektní plexi i výbojka, samozřejmě v pořádku tyčky, seřízený sklon) svítí výborně. Rozhodně lépe než cokoliv s čím jsem měl tu čest u jiných značek aut.