řeším takovou dost nemilou věc, na e39 přestala jít zpátečka, z ničeho nic. Když to zařadím, tak to tam jakoby skočí, R svítí na palubovce, ale auto nejede.
Přijde mi to dost divný, protože Dčko řadí jak má.
Setkal jste se s tím někdo?
Ahoj, stalo se mi presne to same, byl to roztrhly kos v automatu co drzi lamely.... Prevodovka ven a repas Mel jsem e39 525i prevodovku ZF, ktera na tento problem trpi, vlivem stari a pouzivani se hlinikovy kos zeslabi a casem praskne, samotna soucastka stoji kolem 3000,-, ale udelal jsem rovnou cely repas, kdyz uz to bylo venku a rozebrane.
Chlapi, díky za reakci.
Teď bych jen potřeboval doporučit nějakýho odborníka, můj servisman se do toho pochopitelně nehrne... Jsem z Hradce Králové ale není pro mě problém, zajet si pro dobrou práci třeba do Prahy. Samozřejmě i cena hraje roli, díky za doporučení.
Hele, výměnu oleje jsme dělali před tím než se to stalo, najelli jsme cca 300 km. Stálo to 7 800 Kč. Vzhledem k tomu, že v převodovce nebylo nic spálenýho, domluvili jsme se že se ten olej přefiltruje a jen doplní co bude chybět.
Hele vylítaly tam takový podložky z koše, koš byl taky jetej a ještě nějaký planžety. Teď je takovej problém, že se ten koš nedá nikde sehnat, v ZF asi stávkujou nebo co, tak jen čekáme na ten koš, třetí týden :-/
Nechával jsem to dělat v ACM v HK.