ramena nove, spojovacka nova a vysledek se nedostavil, auto ma vuli v rizeni a plave...mam zacit shanet nove rizeni nebo kde je chyba?
sbihavost udelana, hodnota 1.5. je tato hodnota spravna? auto proste nesedi tak jak by melo a porad se peru s volantem aby auto jelo rovne. pneu jsou ok. kde je chyba?
Mám ten samej problém,je to u E34,E32 zcela běžné-převodka řízení,řízení na těhle autech je šnekové a vlivem opotřebení se tam dělá tahle zemědělská vůle a auto nesedí a plave,když je vůle malá tak to do jisté míry vymezí po nastartování olej v servu ale jinak je to prostě na výměnu.Mám taky komplet novou nápravu a spojovačky a stejně si na silnici dělá co chce.mám tam vůli asi 4cm
Když už jsme u toho,nevíte někdo jestli se dá vyměnit převodka řízení se Servotronikem za obyčejnou?
to je to, co jsem slyset nechtel ale diky za odpoved.) kdybych se tu prevodku rozhodl sehnat a vymenit tak musi byt z tds nebo muze byt i z jiny E34? tusim ze nejde z V8.
Sehnat se da ale je to trochu vomrd,protože si pro ní musíš nejlépe osobně jelikož váží asi 20kilo a je lepší si jí sám vyzkoušet jestli je dobrá,myslím že bez vůle už jí ani neseženeš ale nějaká menší,pár mm ale i ten 1cm by mě stačil
Chce to hledat
ohledne servotronicu, daval jsem na e34 tds prevodku bez servotronicu za prevodku se servotronicem. Jen se nepripojil ten kabel. Nevim co na to diag ale funkcnost byla jak ma byt.