Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
náhradní autobaterie
a kdyby měl nekdo na dvorku polomotor, vem si ho taky, kdyby něco...
omg, co je tohle za uvažování? máš KO baterku=tak ji vyměn...
nebo chces starou "dojet", hodit ekologicky v zahraničí do pangejtu, vytáhnout tu jetou po dědovi z kufru a roztlačit s rodinou káru na cestu domů?
omg, co je tohle za uvažování? máš KO baterku=tak ji vyměn...
nebo chces starou "dojet", hodit ekologicky v zahraničí do pangejtu, vytáhnout tu jetou po dědovi z kufru a roztlačit s rodinou káru na cestu domů?
“Ability is what you're capable of doing.”
Kdyby byla ko tak se tak hloupě neptám jen mám za dva dny odjed cca 1000km a když jsem umýval auto hrál si s navigací nějaké krátké starty výměna oleje popojíždění tak pa jsem nenatočil dobíjení funguje baterii jsem přes noc nabil byl jsem s ní na zátěžovem testu vše ok je stará necelé 4 roky ale jen zichr mám doma ne po dědovi ale rok starou v druhém autě
na 64Ah to v pohodě nastartuješ. Jestli baterii nevěříš, tak si tu náhradní klidně vem. Tu už uvezeš. Nabíječka ti je k prdu. Možností jak to nabít na dovolený moc nebývá. Pochybuju, že na parkovišti u hotelu budou zásuvky.
Nevim čemu říkáš hraní si s navigací apod. ale baterie by měla něco vydržet. Jestli se ti vybyla, tak už může oznamovat svůj odchod do důchodu.
Nevim čemu říkáš hraní si s navigací apod. ale baterie by měla něco vydržet. Jestli se ti vybyla, tak už může oznamovat svůj odchod do důchodu.
Pokud ti toto udělá baterka, tak je něco špatně! I když je pravda, že E61 žere proud jak kráva a jako je běžný odběr bez motoru atd. 5-10 A jak nic a pokud je baterka na polovičním výkonu a je to stovka a vezmeš ji 10-15 A tak to už je průšvih. Jinak pokud je v pořádku, tak ji nabít pořádně a to dáš v klidu, hlavně při dlouhé jízdě která trvá dvě tři hodiny bys ji v autě měl nabít, i kdyby byla vymlácená. pokud se ti hodně samovybíjí, tak dva týdny stání někde může být průšvih