Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E60/E61 - 3 autosedačky
Můžeš dát dopředu jednu sedačku a dvě dozadu. A starou nech doma.
Nebo pokud je větší dítě tak podsedák uprostřed. Případně se dělají taky uzké sedačky...
Případně tady máš řešení ...
http://www.multimac.co.uk/3_child_car_seat
vlezou se i 4 děti ...docela zajimavý ...
http://www.multimac.co.uk/#
Ale je pravda že u passatu jsem viděl 3 sedačky dětské. Jde o to vybrat užší modely co nemají moc tlusté výplně a nezabírají tolik místa. Ale vejít by se snad mohli.

Nebo pokud je větší dítě tak podsedák uprostřed. Případně se dělají taky uzké sedačky...
Případně tady máš řešení ...
http://www.multimac.co.uk/3_child_car_seat
vlezou se i 4 děti ...docela zajimavý ...
http://www.multimac.co.uk/#
Ale je pravda že u passatu jsem viděl 3 sedačky dětské. Jde o to vybrat užší modely co nemají moc tlusté výplně a nezabírají tolik místa. Ale vejít by se snad mohli.
Na to si přišel jak že je pětka v zadu dělaná pro dvě osoby? Jsou tam 3 pásy a TP je také psáno 5 míst.hungar píše:sedačky jsou strašně daleko od kraje kvůli tomu, že pětka je dělaná vzadu na dvě ne tři místa. takže řešení jak tu někdo psal, dát dozadu dvě sedačky a jednu dopředu, dozadu se ti mezi sedačky narve ještě někdo drobnější, tak do 65-70 kg max. jinak jsme to nevymysleli

Tak na to zapomeň kvůli tomu šla z domu e61 a mám passat 3c ač jsem odpůrce koncernu tam jdou jako snad do jediného běžného combi jelikož má rovné sedáky a ty dětské sedačky jdou do kraje jinak musíš mpv.boruvek píše:Podažilo se někomu z Vás dostat do BMW 5 E60/E61 dozadu 3 autosedačky? Používáte to běžně? Nějaké tipy na modely autosedaček?
Díky
mám mnohem jednodušší a hlavně levnější řešení: nedělat parchantyFilozof píše:Můžeš dát dopředu jednu sedačku a dvě dozadu. A starou nech doma. :lol:
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Foto z 1er mě taky zajímá ... a kolik vám zůstává místa vepředu? Když jsem cestovala v E87 na místě spolujezdce a za mnou "vajíčko", měla jsem kolena skoro u uší 
BTW 3 sedačky dozadu se vejdou dobře do E34, onehdá jsme tu měli člena - tuším ajfel nebo tak nějak - co přišel k BMW (a potažmo klubu) právě kvůli těm třem sedačkám ...

BTW 3 sedačky dozadu se vejdou dobře do E34, onehdá jsme tu měli člena - tuším ajfel nebo tak nějak - co přišel k BMW (a potažmo klubu) právě kvůli těm třem sedačkám ...
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
PRO HURVAJS: Každej správnej čech a moravák by měl mít 3 děti. At naše generace nevyhyne. Nebo tady bude černejch hub případně jinejch národností že to až pěkné nebude.
Takže každej aspon 3děti.
No a k autu. Měli by dělat auta tak aby ty 3 děcka vešli v pohodě od mimina do dospělosti.
Škoda těm co nepochopili k čemu jsou na tomto světě ... vychovat a mít děti je dar. A ne jen se honit za ziskem. Kdo to jednou zdědí ? Kam ta společnost dopracuje když budou mít lidi jedno nebo žádné ? Ty 2 děti beru jako minimum.
a je dobře že někdo dokáže nacpat 3 děti do BMW 1er.
Takže každej aspon 3děti.
No a k autu. Měli by dělat auta tak aby ty 3 děcka vešli v pohodě od mimina do dospělosti.
Škoda těm co nepochopili k čemu jsou na tomto světě ... vychovat a mít děti je dar. A ne jen se honit za ziskem. Kdo to jednou zdědí ? Kam ta společnost dopracuje když budou mít lidi jedno nebo žádné ? Ty 2 děti beru jako minimum.
a je dobře že někdo dokáže nacpat 3 děti do BMW 1er.

nejsem cikán, abych měl min. 3 děti. Parchanty nechci, lidi tím jen zmagoří. Znám dost lidí, kteří byli do dětí normální a teď se chovají jak retardovaní. Děkuji nechci.Filozof píše:PRO HURVAJS: Každej správnej čech a moravák by měl mít 3 děti. At naše generace nevyhyne. Nebo tady bude černejch hub případně jinejch národností že to až pěkné nebude.
Takže každej aspon 3děti
Jen pro Tvou informaci, pokud bude tenhle stát podporovat podobnou verbež (příživníky, cikány a nemakačenka) tak, by ti nepomohlo ani kdyby měl každej 100 dětí
Jinak zpět k tématu autu. Ono to bude asi tím, že auta jsou v podstatě 4+1, ikdyž se uvádí 5 míst, ale plnohodnotné jsou jen 4. Takže se není čemu divit, že se tam nevejdou 3 vedle sebe. Jsou to jen osobní auta. Další level jsou minibusy, tam se Vám vejde urřitě i víc než tři... :-D
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Musí se množit lidi co makají a díky tomu odvádí daně a snaží se být přínosem pro tento stát. A mít následovníky kteří budou zase dělat na ně....případně podnikat a vydělat tolik aby posledních 15let života měli relativní solidní stáří ...
Cigány kteří nemakají což je 80-90procent ty bych opravdu nepodporoval a řekl jim at makají a vydělají si...ale musel by je někdo zaměstnat.
Co se týče 3 děti (většinou je má lépe přijmová skupina kolem mě tedy a cigánií ti jsou po 6-8 dětech to je jinej příběh) do auta je fajn že někdo vymyslel jak je tam dostat.
Není třeba na vše kupovat megavelké káry ...na 3děti
I do běžného sedanu 5er nebo passatu musí vejít 3děti i s věcma.
Hurvajs: Jsi hodně zaměřen na materialismus. Jednoho dne třeba dospěješ a pochopíš že děti jsou naše budoucnost. Pokud to budeš umět vychovat aby to byl slušnej člověk s hodnotama a vychováním i vzděláním případně šikovnej v oboru.
Cigány kteří nemakají což je 80-90procent ty bych opravdu nepodporoval a řekl jim at makají a vydělají si...ale musel by je někdo zaměstnat.
Co se týče 3 děti (většinou je má lépe přijmová skupina kolem mě tedy a cigánií ti jsou po 6-8 dětech to je jinej příběh) do auta je fajn že někdo vymyslel jak je tam dostat.
Není třeba na vše kupovat megavelké káry ...na 3děti

I do běžného sedanu 5er nebo passatu musí vejít 3děti i s věcma.
Hurvajs: Jsi hodně zaměřen na materialismus. Jednoho dne třeba dospěješ a pochopíš že děti jsou naše budoucnost. Pokud to budeš umět vychovat aby to byl slušnej člověk s hodnotama a vychováním i vzděláním případně šikovnej v oboru.
K vseobecnemu pobaveni prikladam fota z jednicky - je tam fakt malo mista 
Od prostredniho ditete se predpokladaji spartakiadni vlohy a jak pise Misa - na miste spolujezdce uspeji pouze subtilnejsi jedinci
Jinak 100% souhlas s Filozofem - s tema malyma je to kolikrat na cvokarnu, ale bez nich by to uz neslo...

Od prostredniho ditete se predpokladaji spartakiadni vlohy a jak pise Misa - na miste spolujezdce uspeji pouze subtilnejsi jedinci

Jinak 100% souhlas s Filozofem - s tema malyma je to kolikrat na cvokarnu, ale bez nich by to uz neslo...
- Přílohy
-
- IMG_0136.JPG (148.47 KiB) Zobrazeno 490 x
-
- IMG_0125.JPG (110.5 KiB) Zobrazeno 490 x