Esguterjunge píše:Okay ale ty jsi nějak daleko ode mě. Jsem četl ve článcích nějak Olomouc ATd..? Já střední Čechy..
Nechci být rejpal, ale kdybych chtěl utratit za auto skoro půl milionu asi by mi nevadilo, projet republiku a vyzkoušet si, když mi někdo nabízí možnost si vše vyzkoušet

K E65 nevím co říct, je to jiné auto, asi bytelnější, ale mě se prostě nelíbí.
Pak není pravda, jak tu někdo píše, že většína E60 jsou holoty, zrovna V8 mají dost často DD, HUD apod.
550 je cenově hodně jinde oproti 545 a CIC apod pofl fičury mají až ty pozdnější modely a připlácet si za to 150k navrch mi přijde nesmyslný a je to příplatek uplně za nic, zvlášť, když ty motory jsou uplně stejný (konstrukčně, tzn. trpí na stejné problémy) a do každého budeš muset (pokud to už někdo dřív neudělal) nalít tak kolem 50k, aby to za něco stálo. Pokud neřešíš peníze, tak ti to je asi jedno. Ale já bych koupil radějí 545 a co bych ušetřil bych do auta nainvestoval, aby bylo v ok stavu - motor, CIC, lepší světla (ne ty poFL), pořádné brzdy, třeba m paket (ale jen optický) - podvozek m paketu je v naší krajině uplně k ničemu DD naprosto.
Při prodeji je 550 určitě atraktivnější,ale to je tak jediné plus zatím.