Ty 4k to bylo na Kiu, jak jsem psal. Tady to bude o kus víc. S prací to odhaduju (fakt jen střílím) na cca 15k? Musí se bohužel rozebrat "půlka" motoru.

Když už se to bude dělat, tak bych kouknul na svody. Jestli je to předface a jsou ještě původní, tak bych rovnou dal litinu. Současně bych pořešil klapky v sání. Je to pořád prakticky za jedny peníze. No a když už to bude rozdělaný, tak bych udělal i ty vstřikovače (ty já jsem tehdy neudělal a štvalo mě to).
Řemenici na klice bych řešil podle stáří a najetých km. Reálně těch půl mega dá. Ještě jsi zapomněl na vodní pumpu, která taky vydrží jen těch cca půl mega. Jen to nesmí bejt 3x stočený.

Podobný to bude s termostaty.
Já jsem se na bavo něco nanadával. Jenomže pak mi došlo, že už to má dost najeto.... i když na tachu svítilo rozumný číslo. Jiný auta už by se dávno opalovaly na vrakárně.
Na druhou stranu i co se týče hooodně ojetý nafty, tak jde jen o to udělat těch pár věcí. Když se to udělá pořádně, tak to vyjde třeba na 50 tis., ale pak to zase dalších 300 tis. bude jen sloužit.
V bavoráckých benzínech se nevyznam. Četl jsem tu nějaký hrůzy o přetěsnění za 40k apod. To by mě taky omylo. Moderní přeplňovaný benzíny tipuju, že budou odcházet mnohem dřív, než nafty.