Zdar. Může mě někdo fundovaně poradit se stejným problémem? Mám E60 2005 a na světlech ve předu mám ty diody jako kolega s fotkama nade mnou, ale nesvítí to. A přitom tam jsou vidět zapojený štekry s drátama na světlech nahoře. Evidentně k těm diodám. Ale napětí jsem neměřil, mám za to, že diody budou na věky, tudíž tam nejde šťáva. Dík.
To jako že by byly ty diody v prdeli na obou stranách? Ještě musím změřit jestli do těch štekrů jde nějaká šťáva a uvidím.. A má to vůbec svítit u pre face modelu??
Jojo svítí to i na před face... Mě přestala svítit pravá strana a teď mi tam svítí jen lehce dvě diody na boku tak na 30 % výkon a obočí nesvítí vůbec.. :-/
Rozlepovat cele svetlo se nemusi, staci si svetlo vyndat a odrezat jen tu cast s diodama a vymenit. Kdyby nekdo chtel, muzu mu to udelat, ted stim mam bohate zkusenosti, jelikoz jsem se menil cele skla a musel jsem vymenit i oboci ze starych skel do novych.
Tak jsem se k tomu po delší době dostal a změřil jsem ty štekry co jsou nahoře připojený na obočí a nejde do nich šťáva, resp. jde ale 0,02V jestli mě můj multimetr od žida měří dobře. Na obou stranách. Takže jsem připojil zkušebně napětí na tvrdo a obočí svítí obě. Všech 5 diod. Otázka zní, jestli to jde vypnout a hlavně zpětně zapnout diagnostikou. Je jednoduchý ty dráty šmiknout a napojit na parkovačky, ale to je poslední řešení.
Poraďte, dík.