Ahoj kluci mám e39 525 d začal mi včera cvakat starter jsem z toho marný. Nejde to nakopnout ani přes hrubé kable. Ručičky na budikach při otočení do startu spadnou dolů. Potřeboval bych rychlou radu ať nemenim něco zbytecne. Zatím dík
Nemám nikoho kdo by měl tak silnou baterku a pochybuju že 55 to roztocim... budu ti věřit určitě se v tom vyznas. Já kolem elektriky v podstatě nic nevím nikdy mě to nebavilo je pravda že mi ta baterka už nějakou dobu blbla špatně startovala ale pořád jsem to odkládal až se mi to vymstilo díky moc za radu
klidně zkus baterii odpojit a pak znova zkusit ty startovací kabely. Jestli byla baterie v pánu a jestli jsou kabely kvalitní, tak to nastartuješ. Než ale kabely odpojíš, tak to zase nejdřív chcípni.
Tak baterka je mrtvá. Ale hlavní příčina která ji odsrala je že je špatný regulátor napětí na alternatoru. Takže blbá schoda náhod... zítra to budu měnit pak dám vědět jak to dopadlo.
Takže po týdnu už jsem zase pojizdny. Baterka nová regulátor vyměněny. Akorát nechápu to dobijeni. Po nastartování dobiji 12.8 a zhruba do minuty to stoupne na 14.2 a drží to i při zatizeni. Setkal jste se s tím někdo nebo to je normální věc, že tam je nějaké zpoždění. Za každý postřeh budu rád. Díky