Možná budu mít možnost zapůjčení. Ale včera mi praskla lišta mezi hlavama a už jsem raději znovu nestartoval. Takže příští víkend jdu dělat rozvody....Jestli máte někdo i nějaké cenné info tak bych byl rád o sdílení
-já mám problém v tom,že předchozí majitel nechal dělat rozvody-řetězy nové,lišty taky ,ale nebyl mi schopen říci,zda i napínáky,tak bych chtěl udělat kontrolu,ale jarax nemá přípravky-prý se dají v BMW půjčit,ale cenu netuším
-a nevím jestli to udělali dobře protože ve výpisu paměti závad mám
33 nockenwellensteuerung
-ale nevím jestli to nemá spojitost s vanosama,které by asi chtěly přetěsnit
JaraX píše:padre, jelikož sem se stal štastným majitele M62 s KO vanosem tak připravky budu kupovat
Zase E53? Jinak ty přípravky sem kdysi chtěl objednat z US ebay, cena byla kolem 10tis i s poštou. Nedají se ještě někde půjčit, jak to dřív šlo tuším v Horimexu?
jj zase E53, k E66 je to idealni druhy auto, E46 šla z domu a bylo třeba ji nahradím nečím víc baby friendly
půjčení je problém, neví co by za to chtěli, to si to radši koupím, ale kdy se na to dostanu nevím.
nicméně ten KO vanos ničemu neva ale já to chci mít ok
Já je měl půjčený od kluků, co prodávají rozvody a jako službu nabízejí zapůjčení přípravků. Říkal jsem jim, že potřebuji udělat 535i a dostal jsem na M30, takže pouze jeden pár, ale s tím se to dá taky zvládnout.
Dokonce jsem viděl nějakýho mladýho amíka, jak si je vyrobil z tvrdýho dřeva
Quido: potreba sice nejsou, ale bez nich musis nasadit vrchni dil prsou a s nim muzes zase jen utahovat stranovym klicem matky na vackach coz pri Newtonech na ktere se to ma utahovat neni sranda
Meda píše:Quido: potreba sice nejsou, ale bez nich musis nasadit vrchni dil prsou a s nim muzes zase jen utahovat stranovym klicem matky na vackach coz pri Newtonech na ktere se to ma utahovat neni sranda
Je to tak Nejdřív jsem nasadil prsa, dotáhnul straňákem, pak sundal a pak dotáhnul na moment
JaraX píše:jj zase E53, k E66 je to idealni druhy auto, E46 šla z domu a bylo třeba ji nahradím nečím víc baby friendly
půjčení je problém, neví co by za to chtěli, to si to radši koupím, ale kdy se na to dostanu nevím.
nicméně ten KO vanos ničemu neva ale já to chci mít ok
Budeš ho repasovat nějakou sadou? např od Beisanu?