Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Xenon dálkové světlo

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Brouczech

#21 Příspěvek od Brouczech »

PPetr píše:Nechci zakládat další téma tak to hodím sem. Snad to neva.

mám e61 s natáčecími bixenony(PŘED FL), ale jak jsem zjistil, jsem jedinej komu při přepnutí ná dálkové svítí jenom bixenon a ne i halogen. Ten svítí pouze při světelné houkačce. Předtím jsem měl e46 po FL a tam byl taky bixenon ale při dálkových to svítilo daleko líp, tam svítilo vše najednou. je to velkej rozdíl a dost mě to štve, v i-drivu jsem to nenašel. Díky za jakékoliv info. Petr
Ahoj, mám stejný problém u své E60 ( mám ji teptrve týden ). Při pčepnutí na dálku se mi přepně pouxe xenon, vnitřní haloge nesvítí, ten svítí pouze jako svtělná houkačka. Dnes jsem ale na STK viděl origo M5, které při přepnutí na dálku se přepnul jak xenon a rozsvítíl se i halogen. Jedná se tedy o nějký typ výbavy? Je to chyba? Přišel jsi na něco či to nějako vyřešil prosím? Díky moc!
mobilman Člen Klubu
Člen Klubu

#22 Příspěvek od mobilman Člen Klubu »

to brouczech: u mé E60 když přepnu na dálkové se krom xenonů rozsvítí i dálkové halogeny. Mělo by to tak být.
Brouczech

#23 Příspěvek od Brouczech »

mobilman píše:to brouczech: u mé E60 když přepnu na dálkové se krom xenonů rozsvítí i dálkové halogeny. Mělo by to tak být.
netusite tedy nekdo kde by mohla byt chyba?
empeel

#24 Příspěvek od empeel »

To se zda jako nelogická závada. Viděl jsem to jednou rozebrané - pokud je napětí na dálkáči, tak se pomocí elektromagnetu odklopí clonka na xenon reflektoru a tím se z potkávacího stane taky dálkové.
Takže je divné že by se ti jenom překlápěla ta clonka a zároveň se nerozsvítil dálkový halogen, když by měl mít napětí. A jak píšeš tak žárovka musí být OK, když ti funguje svět houkačka.
Ale teda to rozebrané světlo co jsem viděl byla E39, třeba je to tady nějak jinak....
mr_nitroz

#25 Příspěvek od mr_nitroz »

Brouczech: podle me by to melo jit nakodovat. Nemas nahodou automaticke dalkove?
Brouczech

#26 Příspěvek od Brouczech »

mr_nitroz píše:Brouczech: podle me by to melo jit nakodovat. Nemas nahodou automaticke dalkove?
automaticke dalkova mam, pri nich halogeny taky nesvitej...
mr_nitroz

#27 Příspěvek od mr_nitroz »

Jo, tak to pak pujde, sam jsem si dodelaval aut. dalkove a po nakodovani mi taky prestali fungovat. Tak jsem si to prepl a uz to jde.
actcz

#28 Příspěvek od actcz »

caknakis píše:
soukupadam píše:E60 sice nemam ale co zkusit kontakty? na E39 mě to vždycky zabere
To vůbec, E39 nemá bixenon, to je něco úplně jiného
Jak kteráááá :-P
Brouczech

#29 Příspěvek od Brouczech »

mr_nitroz píše:Jo, tak to pak pujde, sam jsem si dodelaval aut. dalkove a po nakodovani mi taky prestali fungovat. Tak jsem si to prepl a uz to jde.
neni nekde na netu navod jak na to? :)
Odpovědět