Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě E61 je to auto pro bohaté?
hele tu zelvu si odspust taky te neurazim. nevis zhola nic o lancii lybra jinak bys drzel hubuJirke píše:To je uplne jedno. V roce 2011 sem si koupil Lagunu z roku 2008. Proste zanovni auto po leasingu. Pak Mercedesa C320cdi z roku 2005, pak BMW 2008. To ze sem mezi tim stihl oktavku I. sem netaham, ale jinak jdu porad dal ! Hele jesi myslis, ze s BMW E60 udelas krok zpet nebo se nikam neposunes oproti ty tvy zelve, tak si to mysli a kup si Lanciu Deltu !onasek87 píše:jenze se bavime o 13 let starym aute vis.Jirke píše:Je nesmysl srovnávat 10 let stare BMW s jinym vozem za podobny prachy... tudíž není na miste si myslet, ze když si koupis 10 let stary bawo, tak ze se neposunes. Takhle premejslej zensky - strasne resej rok vyroby, ale to, ze si kupujou vlastne poruchovější auto, to jim pochopitelne unika.
KOROZE na 5.dverich: Ja to totiž mam taky, auto koupeny v CZ, do 200.000km serviska BMW, od 200000 do soucasnosti vedena dal, ale uz ne v BMW...
Je to pravda, ze se tim bude BMW servis zabývat ?
Twl ty jsi teda material...se jdi vyspat a zitra at jsi v klidu jako vcera.onasek87 píše:hele tu zelvu si dospust taky te neurazim. nevis zhola nci o lancii lybra jinak bys drzel hubuJirke píše:To je uplne jedno. V roce 2011 sem si koupil Lagunu z roku 2008. Proste zanovni auto po leasingu. Pak Mercedesa C320cdi z roku 2005, pak BMW 2008. To ze sem mezi tim stihl oktavku I. sem netaham, ale jinak jdu porad dal ! Hele jesi myslis, ze s BMW E60 udelas krok zpet nebo se nikam neposunes oproti ty tvy zelve, tak si to mysli a kup si Lanciu Deltu !onasek87 píše: jenze se bavime o 13 let starym aute vis.
Nebo ses posedlej italama a jen sis sem prisel obhajit svou volbu auta ?

onasek87: mozna se pletu, ale pripada mi, ze porad vahas jaky auto teda koupit, zda E60 nebo passat nebo Alfu. V mých očích je E60 ve všem o třídu jinde než pasák a alfa. Samozřejmě včetně ceny a servisu. E60 je podle mě krásný auto, sám bych si ho bejval koupil, kdyby mi JaraX nevnutil 745i (díky za to JaraXi
)... pokud budeš přesedlávat z Lancie tak budeš nadšenej. Být tebou tak to koupim a nešpekuluju o detailech, který se nemusí konat 
Nesende ti to? Střel to a kup něco jinýho...

Nesende ti to? Střel to a kup něco jinýho...
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Pokud sezenes za 10k original (mysleno druhovyrobni original), pak si vezmu rovnou jeden do zasobyonasek87 píše:sory,ale davat 10 tis za cisteni je pekne debilovina kdyz za 9800,- mam novy DPF v nahrade

Za 10k si koupis s*acku z polska, nema to potrebne materialy, vydrzi to sotva rok, pak das tech 10k znova. Jestli chces jit touto cestou, pak samozrejme muzes, tva volba, ale to auto te rado mit nebude...
-
Měl by, ale předem budou chtít asi vidět servisní historii (případně změří tloušťku laku) a nevím přesně zda to není omezené i rokem výroby... Každopádně nic nezkazíš tím, když se zastavíš přímo v BMW a řekneš jim, že si se dočetl, že by si měl mít nárok na opravu hnijících pátých dveří. Že je to výrobní vada... Uvidíš co ti řeknou.Jirke píše:Je nesmysl srovnávat 10 let stare BMW s jinym vozem za podobny prachy... tudíž není na miste si myslet, ze když si koupis 10 let stary bawo, tak ze se neposunes. Takhle premejslej zensky - strasne resej rok vyroby, ale to, ze si kupujou vlastne poruchovější auto, to jim pochopitelne unika.
KOROZE na 5.dverich: Ja to totiž mam taky, auto koupeny v CZ, do 200.000km serviska BMW, od 200000 do soucasnosti vedena dal, ale uz ne v BMW...
Hlavně on nebude mít rád to auto. Bude se rozkřikovat, jakej je BMW oproti lancii poruchovej sráč.Joshuax píše:Pokud sezenes za 10k original (mysleno druhovyrobni original), pak si vezmu rovnou jeden do zasobyonasek87 píše:sory,ale davat 10 tis za cisteni je pekne debilovina kdyz za 9800,- mam novy DPF v nahrade
Za 10k si koupis s*acku z polska, nema to potrebne materialy, vydrzi to sotva rok, pak das tech 10k znova. Jestli chces jit touto cestou, pak samozrejme muzes, tva volba, ale to auto te rado mit nebude...

Teddy píše:U mě nechtěli nic. Auto jsem měl 14 dnů dovezený z DE. Koukli na to, nafotili to, poslali do DE a po týdnu volali, že je to schválený.Tomas_Hartge píše:Měl by, ale předem budou chtít asi vidět servisní historii (případně změří tloušťku laku) a nevím přesně zda to není omezené i rokem výroby... Každopádně nic nezkazíš tím, když se zastavíš přímo v BMW a řekneš jim, že si se dočetl, že by si měl mít nárok na opravu hnijících pátých dveří. Že je to výrobní vada... Uvidíš co ti řeknou.Jirke píše:Je nesmysl srovnávat 10 let stare BMW s jinym vozem za podobny prachy... tudíž není na miste si myslet, ze když si koupis 10 let stary bawo, tak ze se neposunes. Takhle premejslej zensky - strasne resej rok vyroby, ale to, ze si kupujou vlastne poruchovější auto, to jim pochopitelne unika.
Přes jaký autorizák jsi tu korozi 5. dveří prosím tě řešil?
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja si myslim ze tam je maly, lec podstatny hacek. Aby BMW schvalilo vymenu je treba mit radne vedene servisy a to je to, co vetsina lidi nema, protoze jakmile to auto ma tri roky, prestane to do autorizaku jezdit a zacne se servisovat na klubech a tak ruzne -))) No a vlastne jste si sami a vedomne zanedbali servis, protoze v autorizaku by na to prisli a resili to drive nez by byla potreba vymena celeho dilu. nevim jestli to tak opravdu je, ale myslim si ze ano... Pokud jsou zaznamy o prohlidkach a orazena serviska, nejspois nebude problem. Ale neberte to nikdo jako zarucenou zpravu, muzu se mylit.
No já nevim. Servisku jsem neměl a servisní historii jsem neznal. Prostě jsem tam zajel a zeptal se jestli je normální, že jen 8 let starý BMW mi rezne ve svarech. Kupodivu se nijak nekroutili. Napsali si VIN, nafotili to a že mi zavolají.matiz píše:Ja si myslim ze tam je maly, lec podstatny hacek. Aby BMW schvalilo vymenu je treba mit radne vedene servisy a to je to, co vetsina lidi nema, protoze jakmile to auto ma tri roky, prestane to do autorizaku jezdit a zacne se servisovat na klubech a tak ruzne -))) No a vlastne jste si sami a vedomne zanedbali servis, protoze v autorizaku by na to prisli a resili to drive nez by byla potreba vymena celeho dilu. nevim jestli to tak opravdu je, ale myslim si ze ano... Pokud jsou zaznamy o prohlidkach a orazena serviska, nejspois nebude problem. Ale neberte to nikdo jako zarucenou zpravu, muzu se mylit.
Pak volali, že je to schválený a že až jim přijdou vrata, tak je nalakují a namontují. Vše bylo zdarma a perfektní. Počítám, že starý vrata si mechanici ještě prodali.

Teddy, no jen jestli to tvoje dovezeny auto nemelo nahodou full servis historii, kterou oni si jednoduse podle VINu vyjeli...
Kazdopadne, byl jsem dnes v servisu Stratos Auto v HK zjistit, jak by se k tomu postavili, no a narazil jsem tam na mladence kterej si nejdriv musel jit zavolat jak dlouho vubec ma E61 zaruku na kastli...pak vitezne prisel a ze 12 let...a za teda jo, ale pokud mam servisku od A do Z. Tak sem mu trochu oponoval s tim, ze nevidim souvislost, kdyt je auto nebourany v origo stavu... A tak mi rovnou dal vizitku na nakyho sefa kterej bude v pondeli. Driv nez tam v pondeli zavolam, zkusim ten Invelt...
Kazdopadne, byl jsem dnes v servisu Stratos Auto v HK zjistit, jak by se k tomu postavili, no a narazil jsem tam na mladence kterej si nejdriv musel jit zavolat jak dlouho vubec ma E61 zaruku na kastli...pak vitezne prisel a ze 12 let...a za teda jo, ale pokud mam servisku od A do Z. Tak sem mu trochu oponoval s tim, ze nevidim souvislost, kdyt je auto nebourany v origo stavu... A tak mi rovnou dal vizitku na nakyho sefa kterej bude v pondeli. Driv nez tam v pondeli zavolam, zkusim ten Invelt...
oslej vadi ti,ze mam rad italy? ze sme mel 8 aut fiatu? ze jsu vedouci v autorizaku alfa romeo a fiat? bohuzel. auto co je povedene a za ty penize absolutne ze konkurence ho chvalim ano. a vykonove je to po chipu stejne jako 525D i s 5 valci. nase diskuze konci budu reagovat jen na ostatniJirke píše:Twl ty jsi teda material...se jdi vyspat a zitra at jsi v klidu jako vcera.onasek87 píše:hele tu zelvu si dospust taky te neurazim. nevis zhola nci o lancii lybra jinak bys drzel hubuJirke píše: To je uplne jedno. V roce 2011 sem si koupil Lagunu z roku 2008. Proste zanovni auto po leasingu. Pak Mercedesa C320cdi z roku 2005, pak BMW 2008. To ze sem mezi tim stihl oktavku I. sem netaham, ale jinak jdu porad dal ! Hele jesi myslis, ze s BMW E60 udelas krok zpet nebo se nikam neposunes oproti ty tvy zelve, tak si to mysli a kup si Lanciu Deltu !
Nebo ses posedlej italama a jen sis sem prisel obhajit svou volbu auta ?
Srovnávat nějaký italský keply s BMW, to je teda hodně velká sebedůvěra. Spíš ale asi nějaký THC
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Uz tu logiku chapu...
Podle kolegy Onaska je to takto:
Lancia a Alfa = BMW
Prijimaci technik = vedouci servisu...
http://zlinerauto.cz/management/
(toto byla moje poslední reakce k tadytomu Materialu)
Podle kolegy Onaska je to takto:
Lancia a Alfa = BMW
Prijimaci technik = vedouci servisu...
http://zlinerauto.cz/management/
(toto byla moje poslední reakce k tadytomu Materialu)
Zdravím: Musím pochválit Car Tec Group Ostrava po asi 8 letech a nevyplněné servisce mi vyměnili posilovač brzd (přestal fachčít při dobržďování) na záruku - byla to nějaká závada typická pro starší auta BMW víc než 4 roky. Super přístup - sami mi to navrhli na záruku když jsem jim popsal závadu - takže ušetřené nemalé peníze za materiál a práci. Nevyplněná serviska až do konce neměla na to vliv.