Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E61 Pls Potřebuji pomoc-vyfouklý podvozek-v neděli odjíždím

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
DaddyJuggler

#1 Příspěvek od DaddyJuggler »

AHoj,

našel jsem téma, kde se řeší čím to je, co to je atd., ale jelikož jsem spíš laik, tak jsou mi tyhle informace k ničemu, potřeboval bych, jestli byste prosím neměli kontakt na někoho, kdo by mi to dal během zítřka do kupy, bo v neděli odjíždím s rodinou na hory :( Takže se moc omlouvám za případný spam a duplicitní téma, ale k hlášce 5F9A bylo jen jedno téma a žádné kontakty na borce...

Mám E61 530D 160kw 2004, hlásí mi to level control system failure, na diagnostice : chybová hláška 5F9A - zvyšte dobu regulace - příliš velký signál

Už se mi to stalo cca před měsícem, kdy jsem měnil kola na zimní, auto se vyfouklo, hlásilo to level control system failure a za cca týden se to samo nafouklo a bylo vše v klidu.... :( až do dnes, 2 dny před odjezdem...auto je vykouklý a skáče to jak koza a nedá se s tím jet :(

Pokud byste, prosím, věděli o někom, kdo by mi to byl schopný rozchodit, byl bych moc vděčný...jsem z Berouna, takže ideálně Prahu nebo něco okolo. Stačilo by to alespoň nějak natvrdo nafouknout a vše odpojit, jestli do jde, abych do Krkonoš nemusel skákat....

Moc díky za pomoc a omlouvám se za případný spam,
Pavel H
Telefon na mě je 723 02 19 19, dnes jsem k dispozici do půlnoci, klidně i po, zítra celý den, potřeboval bych to, PROSÍM dát dokupy...
matiz
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matiz »

Zacal bych shanet jiné auto. Neverim ze ma někdo nove dily skladem... Muze to byt mnoho věci, na malickost bych nesazel.
dave4x4
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od dave4x4 »

Pokud by mu neuchazeli mechy, slo by preci udelat vyvod a v pripade problemu kompresorem dofouknout. Jako nouzovku sme to kdysi takhle delali
Teddy

#4 Příspěvek od Teddy »

Je potřeba zajet na diagnostiku.
Sám bych sundal kola podíval se na čidla na nápravách, jestli jsou v pořádku a jestli i kabely a konektory jsou OK.
Čidla bych odpojil a zkusil s nima ručně hýbat co to udělá.

Borec z Prahy je Snejk. Ale je to borec, tak má narváno a nemá čas. :)
DaddyJuggler

#5 Příspěvek od DaddyJuggler »

Tak mi kamarád doporučil kluka s Hořovic - Honza Šilhavý - e61 má, měl ji rozebranou do šroubku, věděl přesně kam sáhnout - za 2 hodiny jsem byl pryč a problém vyřešen - kompresor i měchy byly ok, byl problém v kabelu, tak to tam měnil a dával tam nový + konektor + pár drobností a bylo...nejsem odborník, nevím, v čem všem se šťoural, ale vyřešil to, to je podsatné :) Hodnej a šikovnej kluk, co mi opravil auto na počkání,za pár kaček, takže můžu jen doporučit, fakt mi vytáhl trn z paty...

Někdo z fóra mi i volal, tak i za to děkuju...problém vyřešen :) teď už jen jeden problém - aby byl sníh, zatím to vypadá, že jedu do Krkonoš na jarní dovolenou :)

Všem díky a poho večer :)
Angelos

#6 Příspěvek od Angelos »

Tak to je parádní, že se to dokázalo vyřešit takhle v sobotu ;)
Odpovědět