Sweden píše:Mě jenom fascinuje jak se na STK všichni prsej jak půjdou po autech bez filtrů pevný částic a po autech s jinými tunérskými úpravami a vedle přijede stará vydejchaná,shnilá,umaštěná,smradlavá avie která ještě při zpáteční cestě nasává do motoru smrady které nechala v ulici před 2hodinami při příjezdu na STK a prostě vždy projde,naprosto spolehlivě bez jakéhokoliv problému,tak kde to k..va jsme!V kocourkovským čechystánu!! Co mě má co zajímat že majitel strejc co vozí písek po okrese bude muset na úřad práce když mu odseknou značky protože jeho Avie je prostě pelech.Měls šanci si vydělat na něco novýho?Měl...smolík,odsek,čus
Na tomto by se mělo zapracovat daleko více než na nějakých buzeracích u nových aut,to ale neznamená že nejsem proti vyřazování DPF,EGR a podobných kurvítek,to je stejná prasečina jako s tou Avií,akorát v trochu menším měřítku.
jenže ta Avie má taky emise, jasně že těžce benevolentní, ale měla by byt nějak nastavená a kouřit by měla minimálně, tydle auta ani tak nekouří proto že by byli staré ale že už to maj zasebou, takže řešení je bud udělat motor tak aby nějak fungoval, a nebo prostě vyřadit. Avie těžko bude tvořit nanočástice takže se jedná pouze o velké častice, navíc se tak nějak počítá s tím že ta avie najede měsíčně když hodně tak 500km, kdežto EURO6 Iveco 8mikolka což je vlastně nástupce té Avie udělá těch 500km za den, navíc sou Euronormy odrazeny v silniční dani, i když docela málo, brzo bude silniční dan i pro soukromé osoby, takže těchdle vraku ubyde, pokud to udělaj dobře.
k tomu pérování na technických, kamarád dělal cca 5 let zpět TP na nějaké zachovalé E36, bylo teplo, přijel na linku,
pane teče vám z toho voda!!!
chladící kapalina?
ne voda!
to je z klimy
to mě nezajímá odkud to je, unik kapalin, až to opravíte přijedte,